Anonim

Desconocida | S2 E7 CLIP 2 | SKAM España

I en anime som anpassats från en manga, om den följer mangan, skulle den antingen följa den troget (Fullmetal Alchemist Brotherhood) eller avvika från mangas plotlinje (Oran High School Host Club, Original Fullmetal Alchemist). Enligt min erfarenhet uppstår animeavvikelser från manga normalt eftersom mangan fortfarande pågår och originalfyllmedel inte räcker.

Med tanke på hur både Naruto-anime och manga fortfarande pågår, undrar jag om Narutos anime har avvikit från mangan till den punkt där den kan bryta kontinuiteten med mangan

Till exempel bryter 2003 Fullmetal Alchemist-anime kontinuitet:

på Laboratorium 5 eller när vi lär oss vem Sloth och Wrath är

Såvitt jag kan komma ihåg och kan hitta online avviker naruto-anime inte / knappt från mangan. De viktigaste skillnaderna mellan anime och manga är att anime använder enstaka fyllmedel

De lade till många små detaljer i berättelserna som verkligen stöder handlingen och gör den mer intressant. Men som nästan alla serier av manga-vände-anime finns det fyllnadsepisoder, men tack och lov inte för många, och inte alla dåliga.

5
  • 9 Inte för många, säger du? Din toleransgräns är definitivt över 9000 !!
  • @Happy well. Jag såg blekmedel. Med fyllmedel i fyllmedel ...
  • Uhm, ja, men de behövde inte ändra serietiteln till Bleach Shippuden på grund av fyllmedel. När det gäller Bleach hittade jag fyllbågarna, Fake Shinigami Arc och Zanpakuto Rebellion Arc, bättre än huvudbågarna. De två Damsel in Distress-bågarna, en vardera för Rukia och Orihime, släpade för länge. Till och med "nivå 3" -striderna, som den mellan Ishida och Cirucci, fortsatte i ungefär tio avsnitt.
  • @Happy inte ens Naruto är immun mot det meme
  • @Happy som påminde mig om DBZ med Goku som skrek och försökte nå super saiyan-läge i två avsnitt.