Anonim

मेरी हत्या हो जाये लेकिन लोकतंत्र की हत्या नही होने दूंगा, # शिवराज बाबर है - Computer Baba: INDORE

Jag har sett mycket teori baserat på detta och många säger det; Jag är dock nyfiken på var det kommer ifrån (om det finns någon officiell källa) eller om någon bara har gjort det.

Det bästa antydan jag kunde hitta online var i en diskussion om One Piece Wikia och påpekade att det kan ha varit en gammal Jump Fiesta-intervju:

Det var enligt uppgift i en gammal Jump Fiesta-intervju (2009ish), men jag har inte hittat någon källa för det någonstans, och översättningen har ifrågasatts (det kan ha hänvisat till en tillfällig allierad som i Impel Down / Marineford War, snarare än en verklig besättningsmedlem). Zodiaque 10:36, 7 juni 2012 (UTC)

Så länge det inte finns en pålitlig källa är jag benägen att tro att Oda inte menade BESÄTTNINGSMEDLEM.

6
  • @PeterRaeves - eftersom det verkar som ett riktigt gammalt rykte antar jag att det redan har hänt. Kanske skulle det vara Franky. Ja, de kämpade mycket och Franky stal deras pengar och de dödade nästan varandra osv. Men jag har aldrig hört någon faktiskt säga det ryktet någonstans

Det här är bara ett gammalt rykte. Det är möjligt att Oda sa att en gammal fiende skulle vara en framtida allierad, men det har varit ur rekordet under en tid nu. Det är faktiskt så gammalt att det kunde ha pratat om ett antal människor och vissa tror att det var en hänvisning till Impel Down, när många av Luffys gamla fiender blir allierade (främst Bon Clay, Galdino och Buggy).

När det gäller nakama kunde det möjligen ha varit Robin, som en gång var andra befälhavare för Baroque Works i Alabasta. Det kunde ha hänvisat till Franky, även om detta är osannolikt eftersom han inte var en fiende så länge.

Det är möjligt att Luffys besättning har nått kapacitet eftersom mangan är 80% skriven (per 7/23/18) och i anime nämner Luffy att han vill ha "minst 10" nakama (och från och med 8/27/18, där är 10 stråhattar). Med detta sagt kommer det troligen inte att finnas många fler nybörjare, så även om det är möjligt skulle jag inte hålla andan för att den "tidigare fienden" fortfarande skulle vara i vår framtid.

*** Korrigering: Luffy vill ha minst 10 nakama, det inkluderar inte sig själv, så med 10 nuvarande stråhattar har han 9.