Anonim

Rapparen Bun B äter sig genom Houston - Food People, avsnitt 12

Jag såg ett inlägg om "Skapa dina egna Devil Fruit Powers" .. De flesta OP skulle ha två förmågor. Sedan minns jag att äta Two Devil Fruits = din kropp för att explodera.

Så .. Jag tänkte, vad skulle ha varit resultatet om Brook (Alive) skulle ha dött genom att äta en andra Devil Fruit? Skulle hans Yomi Yomi no Mi-krafter aktivera och återuppliva honom och i så fall är han en person som kunde äta två djävulsk frukt och leva vilket betyder två förmågor?

5
  • Det här är bara spekulationer, men om hans kropp exploderade skulle det inte finnas något för själen att gå tillbaka till, eller hur? Så jag antar att själen skulle ha gått efter livet som om Brook skulle ha dödats?
  • @ mod-that-closed-as-duplicate Detta är inte en duplikat. Vad OP frågar är om en Revive Fruit-användare fortfarande skulle återuppliva om han hade dött på grund av att ha ätit 2 frukter.
  • @PeterRaeves detta är i huvudsak att fråga samma ämne besvaras i flera andra frågor, men på ett annat sätt. Detta svar säger att han inte kan få en annan frukt och att huvudmakten inte är "väckelse". Detta svar förklarar svagheterna hos fruktanvändaren som äter två frukter.
  • Frukten kan inte återuppliva om kroppen exploderar spårlöst. Brooks frukt är inget undantag.
  • @ ʇosɥıuonʞʎonʞo Ja, det är verkligen svaret på den här frågan. Jag håller med om att ett svar kan skapas med svaren du länkar till, men det gör dem inte till samma frågor.

Från min tolkning av din fråga tror jag att enligt vad vi vet om vad som händer med människor som äter två frukter. Jag kommer att hänvisa till några saker när jag ska besvara din fråga.

Först

Revive-Revive Fruit som Brook besitter, även kallad Yomi Yomi no Mi, är en Paramecia-klass som kan ge användaren liv igen efter döden. Men senare i serien förklaras att frukten har "ytterligare" kapacitet och kan möjliggöra flera andra saker som det hänvisas till här. Brook använder dessa förmågor i senare avsnitt efter timeskipet. När han fann den "sanna naturen av sin frukt". Oavsett om det betyder att han eller inte väckte hans makt eller inte är fortfarande upp till spekulationer vid denna tidpunkt, men jag misstänker att vi kommer att se mer i nästa båge.

Andra

Som visas här och här finns det några speciella undantag där en viss person kan ha mer än en frukt, så är det teoretiskt möjligt för Brook att ha flera frukter.

Slutsats

Med tanke på att de flesta inte kan ha mer än en djävulsk frukt och Brooks makt ÄR INTE "förbrukad", och med hänvisning här kommer jag att följa faktum härifrån:

Myt: När du äter 2 djävulens frukter ersätter den andra frukten den första fruktens kraft.

Faktum: Eiichiro Oda uppgav i en av sina SBS att du inte kan överföra fruktens makt till en annan person, om du tar en bit av den blir frukten normal. Detta fick fans att tro att han menade om du äter den andra Devil Fruit kommer den att ersätta den första frukten men i Enies Lobby Arc sa Lucci och Blueno om du äter den andra frukten efter att ha ätit den första, din kropp kommer att explodera och du kommer att dö .

Fakta: Ett undantag från regeln ovan är Marshall D. Teach, användare av Yami Yami no Mi-frukten, som stal kraften i Gura Gura no Mi-frukten genom några för närvarande okända medel som inte är relaterade till att äta den.

Jag tror att om Brook åt en andra frukt, skulle hans kropp explodera. På vilken den återupplivande frukten som finns där skulle försöka aktivera att återföra sin själ till sin kropp, men på grund av att han inte längre har en kropp via en explosion skulle hans själ fångas i den fysiska världen men utan en kropp att vara i. Därför han ' d leva men utan en andra förmåga, kropp eller någon metod för att göra någonting. Han skulle vara en massa flytande "samvete". Det är om inte hans frukt möjliggör en besittningsteknik av det slag som vi ännu inte har sett. Jag hoppas att jag antingen har svarat på din fråga eller lämnat tillräckligt för att läsa för att hjälpa dig att nå en bättre fråga.

TLDR Brook skulle dö, återuppliva och inte ha en kropp eller en andra makt.

Jag tror att det har fastställts att förmågorna hos Yomi Yomi no Mi bara kommer att aktiveras en gång. Så Brook kommer att dö om han äter en annan DF och inte kommer tillbaka

Citera wikia:

Yomi Yomi no Mi är en djävulsk frukt av Paramecia-typ som förstärker användarens själ till den punkt där de kan komma tillbaka till livet efter att ha dött en gång, förblir levande tills deras kropp är tillräckligt skadad, och använder flera andra själsbaserade förmågor, vilket gör användaren till en återupplivande människa.

2
  • Vad sägs om innan han dog första gången, vilket är vad OP frågar? Om återupplivningsfrukten inte hade aktiverats ännu, skulle den aktiveras om han dog på grund av att äta en andra djävulens frukt, eller skulle den andra djävulens frukt förneka hans återupplivningskraft när den dödade honom, vilket innebär att han aldrig fick återupplivad till att börja med.
  • Kan inte hitta källan, men jag håller med @Hikari om tron ​​att kroppen skulle explodera. Det har aldrig uttryckligen angivits om kroppen skulle förstöras på grund av frukterna, bara Jyabura (som jag inte anser vara en källa) säger det. Utan kropp skulle han fångas i det fysiska riket ELLER han skulle dö eftersom han fortfarande kan dö om hans kropp är skadad (dvs ben).

Det är ett bra tänkande men det är inte hur Yomi Yomi no Mi fungerar. Det kan ge dig själ tillbaka till den mänskliga världen, men du måste hitta kroppen. Att äta två DF får dig att explodera så det finns inget kvar att hitta. Skelettet måste åtminstone vara intakt.