Anonim

ROBLOX Shinobi Life OA - Hur får man 10 extra snurr

Nagato var 34 år gammal när han dog, men Kakashi var 29. Detta skulle skilja dem högst, bara 5 år ifrån varandra. Hur kan det vara när Nagato var 7 när Jiraiya började träna honom. Senare började Jiraiya träna Minato (som var barn på den tiden). Sedan var Minato vuxen när Kakashi blev jonin vid 9. Så Nagato borde vara äldre än Minato. Han borde också vara minst en generation äldre än Kakashi.

6
  • Var fick du den informationen !?
  • Kan du ange din källa som hävdar att Kakashi blir Jonin vid 12? Svaren i denna fråga ger stöd för att Kakashi var ungefär 9 när han blev Jonin
  • Du bör också hämta ditt påstående om att Nagato utbildas före Minato. så vitt jag vet utbildades Nagato under föregående krig, samma krig som Kakashi och hans trupp deltog i som barn.
  • Hanzo kämpade med sannin i andra kriget, som var när han träffade Nagato och de andra.
  • När Jiraiya lärde Nagato var linjerna från hans ögon inte ens ner till hans näsa, men när Jiraiya lärde Minato var linjerna från hans ögon hela vägen ner i hans ansikte, vilket tyder på att han var äldre. Och efter det andra kriget (som var den tid då han tränade Nagato och var i en tremanscell med den andra sanninen), startade Jiraiya ett tremaners geninlag och Minato var med i det.

Minato dog vid 24 års ålder. Om han skulle överleva hade han varit 36 ​​i del 1 och 39 i del 2.

I del 2 bekräftas Nagatos ålder 35 i databooks.

Det betyder att det finns en åldersskillnad på 4 år mellan Minato och Nagato, där Minato är äldre.

Kakashis ålder var cirka 29-31 i del 2, vilket bekräftade att han var yngre än Nagato med 4-6 år.

2
  • Jag får åldersskillnaden, men jag mina andra bevis strider mot dina och är också ganska bra. Det finns i kommentarerna ovan om du vill se
  • Det handlar om åldersskillnaden. De bevis du föreslog spelar ingen roll när det gäller åldersskillnad. Dessa åldrar hämtas från de officiella databöckerna. Dina bevis är användbara för att berätta vem som tränades först. Vilket skulle vara Nagato.

Först och främst måste vi komma ihåg att när Obito närmade sig Yahiko och Nagato (där var åldern cirka 15). Vid den tiden var Minato en Jounin och ledare för Kakashi och Rin. Så det är ingen mening att Minato var yngre än Nagato

Det är ganska lätt att förklara. Det är inte meningsfullt att det är eplamationen. I mangan är det väldigt mycket porträtt som om jiraiya tränade Minato efter nagato. Det är ingen mening men det är så som det visas. Ännu mer för att det från bevisen vi har från manga och databooks är ganska tydligt att nagatos träning fortfarande hände i det andra shinobikriget.

Vi kan dra slutsatsen att det för det tredje var när kakashi var 13/14 såklart kan det ha raserat innan det. Men för nagato att bevittna det som ett litet barn måste det ha hållit över tio år. Vilket annars skulle innebära att sakumo hat skulle ha kämpat i detta krig som han så vitt vi vet inte gjorde.

Vi vet också att dan dog i andra kriget och efter dödsfallet lämnar tsunaden byn. Inte bara är hon fortfarande där när jiraiya först träffade Ame Kids, men hon är fortfarande där lera än tre år efter när de får meddelandet att barnen dog. Så vid den tiden är vi fortfarande i andra kriget. Nagato och Minato är för nära ålder för att det inte ska vara meningsfullt. Ännu mindre så för att vi vet att han inte gick direkt från att träna ett barn till det andra.

Det skulle kanske vara meningsfullt om Minato kom först Men från det sätt det beskrivs verkade det som om Nagato var först. Även om jag inte gillar hela 'sätta jiraiyas tidslinje' ännu mindre när jag tittar på det ur ett politiskt perspektiv. Det enda sättet det var vettigt var om jiraiya gick rakt från en student till en annan. Det skulle betyda att han hade ett fortfarande ganska ungt team som han bara lämnade hängande i tre år för att träna föräldralösa.

Ännu mer så lämnade han konoha under en krigstid i tre hela år utan konsekvenser och anses fortfarande vara den bästa kandidaten för hokage av nästan vem som helst.

Okej, det enda sättet för detta att vara meningsfullt för tidslinjen att vara meningsfullt är att nagato är ordning då databooks säger att han är eller att minato är yngre men det är ändå inte meningsfullt men säg bara att databöckerna för åldrar som antingen aldrig har inträffat för narutos författare när han skrev dessa eller för att de två åldrarna har skrivits av olika människor, det är det enda sättet för något av detta att vara meningsfullt, i bästa fall var dessa åldrar aldrig tänkta att undersökas och Jag antar att vi i bästa fall kan säga att författaren till naruto inte visste vad han började med när han började skriva tillbaka berättelserna och karaktärens åldrar, det är det enda alternativet så jag föreslår att vi bara går efter hur en mer logisk ståndpunkt, för om vi kan säga att en del av tiden i databooks inte var så mycket och för att Jiriya fortfarande ska betraktas som en bra canidate kan vi säga att kriget närmade sig slutet när han tuaght nagato yahiko och konan , och han åldrades antingen dåligt eller hade så mycket stress att det fick h Jag ser äldre ut, så låt oss säga att minatosåldern är fel och att han är ett år eller två äldre och att det andra stora världskriget i Shinobi slutade strax efter att Jiriaya skulle lära dem och det skulle ändå vara vettigt eftersom minato sedan skulle komma till ålder strax efter att Jiriya kom tillbaka och det var då saken bildades eftersom minato inte borde vara äldre än jävla nagato såvida han inte höll tillbaka som naruto från ninjaskolan men vi vet att det inte är fallet så vi måste göra honom yngre till fixa det och sedan kommer vi till punkten att det händer, det skulle vara vettigt att det skulle vara så här.

1
  • 3 Det här kan vara ett intressant svar, men med nuvarande skrivning är det väldigt svårt att analysera och förstå textmuren utan några interpunktioner och rätt versaler ... kan du redigera och förbättra den?