Anonim

Topp 5 VERSTA slöseri med poäng! Call of Duty Zombies Black Ops 3, BO2, BO & WAW Gameplay

Varför gjorde Boa Hancocks attack inte omvandla Luffy till sten?
Det såg inte ut som om han använde Haki eller något som skulle upphäva effekten!
Finns det någon möjlig förklaring till det?

Från wiki-sidan One Piece på Mero Mero no Mi (Hancock's Devil's Fruit):

Mero Mero no Mi är en djävulsk frukt av Paramecia-typ som tillåter en rad attacker som använda känslor av lust eller perversion att förvandla motståndare till sten.

Luffy hade inga lustiga känslor gentemot Hancock, så hennes Mero Mero Mellow-attack hade ingen effekt på honom.

1
  • Detta besvarades för länge sedan men jag är nyfiken, måste personen ha lustiga känslor gentemot användaren av frukten eller något?

Så som Boa Hancocks krafter fungerar är att förvandla dem som känner lust i sitt hjärta till sten. Detta fungerar ganska bra för henne, som den vackraste kvinnan i världen, så hennes klassiska attack är att slå en pose som inspirerar lust och sedan använda hennes krafter. Denna frukt har bara en effekt på någon eftersom de lustar efter Hancock, om Lola eller någon annan mindre attraktiv karaktär hade ätit denna frukt skulle det vara mycket mindre effektivt.

I teorin var Luffy immun eftersom han inte kände någon lust i sitt hjärta, så Mero Mero Mellow-attacken som förvandlar den lustiga till sten passerade helt enkelt genom honom utan någon effekt. Även om det blir ganska tvivelaktigt när man tänker på att hon kan förvandla andra kvinnor, Pacifistas och till och med kanonkulor till sten, så uppenbarligen känns Luffy faktiskt mindre lust än ett typiskt livlöst objekt.

Det är väldigt enkelt. Egentligen är Luffy oskyldig, så han har inget intresse av att bli kär eller gifta sig. Enligt min mening beror det på att det skulle sakta ner honom.

0

Även om Oda nämnde i en SBS att Luffy är intresserad av hennes utseende (även om Usopp är en dålig påverkan från hans sida), är den verkliga anledningen till att Luffy är immun är att han har ett rent hjärta. Med ett rent hjärta har han inga onda eller elaka tankar inuti sig.