Anonim

Fifth Harmony - Sledgehammer (Officiell video)

Som vi vet har Naruto (Jiraiyas lärling) bemästrat Sage Mode of paddor. Kabuto (Orochimarus lärling) har också bemästrat ormen Sage Mode. Så min fråga är, finns det ett Sage Mode av sniglar (relaterade till Tsunade)?

3
  • 6 Det är möjligt och något troligt. Det har inte uteslutits någonstans, men det har inte nämnts någonstans heller.
  • Svar kan bara vara spekulation, men jag har en teori.
  • Lady tsunades diamantförsegling på pannan har inget att göra med salvia-läge, det är en helt annan jutsu som lagrar sitt chakra ja det verkar som om Hashirama är i salvia-läge på den här bilden men det ser inte ut som tsuandes jutsu.

Sage Mode för sniglarna är något relaterat till Sage Mode of Hashirama Senju (First Hokage). Han lärde sig Sage Mode i Shikkotsu Woods / Forest, en legendarisk plats som är lika känd som Mount My boku (padda) och Ry chi Cave (orm). Det är hem för sluggen Katsuyu, av vilka delar kallas av Tsunade och en av hennes lärjungar, Sakura Haruno.

Bevis:

I Hashiramas kamp med Madara verkar det som att han går in i en Sage Mode (nedre högra hörnet) som liknar Tsunades, med en tatoo-liknande symbol i diamantform i pannan.

Även om det inte uttryckligen sägs varken i mangan eller i anime att Tsunade går in i Sage Mode, är det uppenbart att Hashirama gjorde det.

3
  • 1 Jag tänkte samma sak.
  • @berserk, du kan markera det som ett svar om detta uppfyller din fråga.
  • 2 Hashirama Senju (First Hokage). He learnt Sage Mode in Shikkotsu Woods/Forest kan du ge information för att stödja detta?

Visare använder naturens energi. Tsunades "100 healings-teknik" använder sitt eget lagrade chakra.

Hashirama använder inte samma läkningsteknik. Hans kallas "Mitotic Regeneration" i hans salvia-läge och det fungerar genom att öka den hastighet med vilken hans celler replikerar genom mitos som ersätter de skadade eller döda cellerna.

Jag är för lat för att hitta exakt avsnitt, jag tittar / läser bara en hel del Naruto ..

Jag tror att hashirama inte använder slug salvia, och jag tror att hans fru mito uzumaki försökte imitera honom, men utan de risker som visman utbildning har mening är hon os de nio svansarna jinjuriki, och utvecklade en jutsu, säl (vara och uzumaki som är en klan som är känd för sina sälar), för att imitera vad hennes man lärde sig och skapade de hundra helande jutsuerna. Jag tror också det här för att madara påstod att tsunaden s 100 healings jutsu var samma som hashirama s, men han använde inte de hundra healings som hans fru, annars hade han haft märket, så du kan säga att dessa två jutsu är baserade på samma sak. Slug salvia. Jag tror också att de 100 helande tätningarna är på läka och sprids över hela när de aktiveras eftersom Mito troligen försökte imitera pannans cirkel också. Så du kan i grund och botten säga att 100 läkningstekniken är en salva av märke.

1
  • Egentligen tror jag att Tsunade skapade förmågan

Jag antar också att Hashirama använde det Slugs-baserade Sage Mode. Jag märkte namnet Shikkotsu Forest / Wood, "wood" är namnet på den jutsu Hashirama som används - Wood-stilen. Denna observation får mig att dra slutsatsen att Hashirama är en Slug Sage. Jag märkte också att Hashirama fick en helande jutsu som sniglarna använde. Jutsu ärvdes också av hans barnbarn (Tsunade-sama), som också överförde makten till sin lärling (Sakura-chan).

3
  • 1 Kan du utarbeta lite mer? - Jag följer inte träet -> snigelhopp
  • 1 Hoppet i logiken är från Shikkotsu Forest / Wood till Wood Style är inte meningsfullt.
  • ja det logik. och oftast löser logiken problem som är mysterium.