Anonim

WORLD PREMIERE - Naruto Shippuden - Whataya Want From Me [Sasuke vs Itachi | Itachis död]

Jag vet officiellt att han heter Sai Yamanaka (vilket kan vara en lögn), men det jag frågar är: kunde han ha Uchiha DNA?

  1. Sai hölls under jorden under större delen av sin uppväxt och gömd, dessutom inom grunden behärskade han undertryckandet av all känsla, och Tobirama Senju förklarade att Sharingan väcks med extrem känsla.

  2. Itachi hade bara så mycket tid att slakta hela blodlinjen; alla Uchiha som är ute på uppdrag kan ha överlevt, gömda i Anbu. Och när du är född Uchiha kan du inaktivera ögat. Kanske är det möjligt att det fortfarande fanns Uchiha inom byn som en del av en "vittnesskyddstjänst" för att hålla dem dolda. (Det är möjligt att det planerades under en tid och Anbu Uchiha drogs ur drift, men det är fortfarande möjligt att de inte gjorde det.)

Om båda dessa uttalanden är sanna, betyder det inte att Sai kan vara en Uchiha? Jag har inte börjat Boruto, om detta utforskades där vet jag inte, men Sai känns som en sidekaraktär och jag tvivlar på det.

3
  • Jag känner att dina bevis är extremt tuffa.
  • Ja, men det är möjligt, eller hur? sjuk ärligt detta är mer av en dusch tanke än något lol
  • När det gäller poängen om hans namn "att vara en lögn" som inte skulle vara fel, har de i stiftelsen inga namn, Yamato och Sai tilldelades båda förnamn precis innan deras uppdrag till Team 7 hade varit namnlösa fram till den punkten och tilldelades aldrig ett efternamn. De håller båda namnen framåt och när Sai gifter sig med Ino i Yamanaka-klanen tar han på sig namnet på deras klan

...Nej.

Sai var föräldralös. Han hade inga andra kopplingar till någonting eller någotett andra än Root och Danzo. Om han var en Uchiha, utan tvekan hade hans dojutsu nu gjort en vanlig del av serien (tillsammans med ett försök från Danzo att stjäla ögonen).

Hans fullständiga namn är resultatet av att han tog efternamnet på sin fru.

1
  • Men Sais hela gimmick undertryckte hans känslor. Sharigan dyker upp efter att extrema känslor känns. Dessutom lämnar han som föräldralös plats för sina föräldrar att vara Uchiha. Inom ramen för showen är det inte så extremt att inte berätta för någon som föräldrar är. Naruto visste inte ens om Minato på länge, och han var inte i grunden. Jag tvivlar på att du läste inlägget. Och det finns utrymme för teori här som du bara säger vad du tror att du vet. vara kritisk

Sai var föräldralös. Han hade bara den person han trodde var Shins bror. Dessutom var Sai uppriktig, direkt och cool i personlighet. Han skulle inte sända sojabönor på Uchiha, för han hatade inte någon. Och i Uchiha föddes hat lätt som Tobirama Senju förklarade det;)