Anonim

MACnificent Me: Tävlingsvideo | MAC Cosmetics

Jag har följt med Fairy Tail-lore och jag vet att Natsu är slut. Jag vet också att serien slutade med att Natsu typ av dödade sin bror Zeref samtidigt som han dödade Acnologia.

Så efter allt sagt och gjort undrade jag i slutet av mangan om han fortfarande kunde utnyttja sin eteriska form. Kan han fortfarande använda Fire Dragon King Mode eller förlorade han dem båda?

1
  • Innan du svarar på din fråga, vad fick dig att tro att natsu inte kan. Och information om zeref är inte korrekt, AFAIK, det är inte natsu. Kan du utarbeta din fråga lite mer

Ja. Natsu kan utnyttja sitt eteriska läge, men inte när som helst. Vi fick en glimt av hans eteriska läge i Fairytail: Dragon's Cry. Han kunde bara utlösa detta läge när han kände en stark våg av känslor. I mangaserien utlöste han sitt eteriska läge efter att ha sett (vad jag kan anta som en illusion) av Lucy dö. Anime-serien gömde det här läget när framtida Lucy dog ​​(avsnitt 194-198.) Han kan också fortfarande använda sitt Fire Dragon King Mode, men som han sa i mangan kommer han att använda den kraft som Igneel gav honom. Han kunde använda sitt läge igen utan Igneels kraft men resultaten var inte desamma. Allt som allt, ja, han kan fortfarande använda båda lägena, men han måste få den kraften för att aktivera dem själv (halva vägen dit, kan redan aktivera FDKM)