Anonim

Awesome Stuff Week: Tuesday Reviewsday, adidas Tubular X

Jag trodde att förstörelsens gudar sover och när de väl vaknar går de på en förstörelse.

Men hur kunde alla förstörelsens gudar komma till kampen i utställningsmatchen Zen-oh?

1
  • Zen-oh är superem i ledning av alla, så alla måste följa ordern: P

De är förstörelsens gud, vilket betyder att de har en roll att fullgöra. Aka förstör planeter. Men någon / något som är mycket överlägsen har överlämnat denna roll till dem. Det är Zen-oh sama. Han är tillräckligt kraftfull för att utplåna hela deras universum om han vill på ett ögonblick. Gudarna ... snarare alla med en roll i universum känner till sin makt. För att åtminstone hålla sig vid liv måste de följa allt han säger när han helt enkelt förstör saker som han inte gillar på ett infall. Kommer du ihåg svart Goku? Även Goku visste att de var tvungna att gå snabbt medan alla andra inte riktigt brydde sig om ... men de överlevde.

Gudarna som sov vaknade troligen av deras änglar (motsvarigheter till Whis). De kan naturligtvis vägra, men det ger Zen-oh en chans att utrota hela sitt universum, som om de aldrig funnits.

Bågen från det att Zen-oh introducerades fram till nu bevisar helt enkelt hur mycket kraft han har på grund av gudarna som fruktar honom. Och naturligtvis på grund av det faktum att någon varelse, med en roll i att göra saker i universum gå smidigt, visar MYCKET respekt och är inte oense med Zen-oh.

Som till exempel är minst 1000 gånger starkare än Beerus (http://dragonball.wikia.com/wiki/Thread:541859) och han är ingenting jämfört med Zen-oh. Beerus vet ganska bra att om Whis visar respekt för någon att han också borde såvida han inte vill skapa problem för sig själv ... och kanske hela universum.

Till och med gudarna som känner till straffet för uhmm för att inte vinna (inte försöka förstöra) kräver inte andra saker från honom, utan de visar snälla ord på ett manipulerande sätt för att inte straffas ... vilket de skulle ' Jag har ändå varit utan universumturneringen. Nu kommer åtminstone 1 inte att straffas ... hur som helst tillbaka till din fråga.

Bortsett från de okända varelserna fruktar någon Zen-oh, för i slutändan vill de alla överleva, varför de lyssnar direkt på allt från Zen-oh.