Anonim

Dags att förändra världen - Live Hangout With Dan RadioStyle 03-14-2020

I kapitel 882 i One Piece ("Beyond the Expectations of a Yonkou")

Vi ser Luffy för tillfället han kommer att använda sin Gear 4th, instängd i den flödande mochi, och hans motståndare reagerar på detta sätt:

Detta förutsätter att han har kunskap om både Luffys Gear 4th-teknik och mekanismen för att aktivera den. Men Luffy nämnde det aldrig i sin kamp mot honom, så det är första gången han ser både Luffy och hans teknik.

Hur så ? Är det något som är känt för Devil Fruit-användare, och alla som åt dem har "redskap" som Luffy?

3
  • Tja, han använde den för att slå flamingo, med ett helt land som tittade på.
  • Luffy valde att kalla denna teknik "kugghjul". Det är inte en solid sak. nästa gummimänniska kan nämna dem annorlunda. hittills är uppvaknande en säker sak för alla djävulens frukter.
  • anime.stackexchange.com/questions/31861/…

Du glömde att Katakuri kan se några sekunder in i framtiden med sin observationshaki, så han "såg" redan Luffy förvandlas till sin nya form.

Det har inget att göra med andra fruktanvändare, hittills är Luffy den enda som kan använda "redskap" som en transformationsmekanism och det kommer sannolikt att förbli så genom serien.

3
  • 1 Katakuri förstör bokstavligen nästa kapitel.
  • Så varför är han "intresserad"?
  • 1 @YassineBadache Förmodligen för att Luffy fortfarande verkar optimistisk och beter sig nu som om han har ett ess i ärmen. Han har sett kugghjul 2 och 3 och känt kraftökningen som de representerar. Han kanske också har resonerat att han håller på att se de drag som besegrade Cracker.