Anonim

There She Goes (Official)

Den tredje säsongen av Toaru Kagaku startade ingen Railgun och Accelerator, en av de främsta skurkarna i Toaru Majutsu no Index och huvudpersonen i Toaru Kagaku no Accelerator visas i första avsnittet. Hur placeras den här serien i tidslinjen då? Händer Toaru Kagaku no Railgun säsong 3 efter eller före händelserna i Toaru Kagaku no Accelerator?

De Accelerator anime täcker Necromancer Arc, som (in-universe) startar i början av september och slutar någon gång före 14 september.

De Railgun T anime täcker Daihaisei Festival Arc (Railgun version), som (in-universe) börjar den 19 september och slutar den 20 september. Det kan också täcka Dream Ranker Arc efter det, som (in-universe) börjar den 26 september och slutar någon gång i mitten av oktober.

Index, Railgunoch Accelerator i stort sett alla äger rum inom samma år (räknas inte flashbacks), men som läsare / tittare är vi inte säkra på vilket år det är (det anges aldrig direkt). Se fotnoten på Unified Story Timeline # Trivia-sidan på Toaru Wikia för mer information.

2
  • Jag förstår inte, vilka år är det här? Är alla samma år?
  • @Pablo Ja, det är allt samma år. I Toaru-versen händer mycket under en riktigt kort tidsperiod. Under 22 indexromaner och 23 NT-indexromaner har till exempel mindre än fem månader gått i universum. Det är dock okänt vilket år det är. Det är känt från de nya sidhistorierna att oavsett år är 15 mars den tredje fredagen i mars, och det finns också fem fredagar i september. Vilket tydligen är omöjligt med vår nuvarande kalender. Så ¯ \ _ (ツ) _ / ¯