Anonim

Naruto, Naruto Shippuden, Naruto The Last | Karaktärer Evolution!

Träsläpp är kekkai-genkai från Senju-klanen (ursprungligen gudsträdens heliga förmåga och även Otsutsuki-klanerna Kekkai Genkai), men Moegi kan göra det genom att kombinera vatten och jordstil. Betyder detta att kunna kombinera två element kan tillåta vem som helst att använda ett avancerat element? Vi vet att Orochimaru brukade utföra experiment för att slå samman Hashiramas celler med små barn men Sarutobi Hiruzren (den tredje Hokagen) gjorde slut på det.

Moegi hade inte trästilförmågan medan hon var yngre plus de experiment som Orochimaru gjorde med Hashiramas DNA förstördes tidigare i serien. Så hur kunde Moegi plötsligt använda den vid vuxen ålder?

5
  • Jag har alltid tänkt att Boruto-världen inte kan hållas trogen mot Naruto-världens regler. Det är därför jag aldrig började titta på det.
  • Nej det är tvärtom @Bej. Boruto är en fortsättning på Naruto, exakt samma logik och universum. Bara med en ny generation och lite teknik.
  • Jag började titta på först men det kändes som om de gjorde en permutationskombination och kombinerade flera förmågor till en enda karaktär. Jag slog bara fred med det faktum att jag inte kommer att kunna se Boruto utan att jämföra det med Naruto och så slutade jag titta.
  • Om de följde naruto-logiken, hur blev den här moegi-killen frågan?
  • lol det är vad jag försöker ta reda på @ Bej. Tänk på det här sättet, de nyare generationerna är vanligtvis "starkare" än de tidigare. Plus som de flesta av barnen ärvde förmågor från båda föräldrarna så det är ganska vettigt varför de flesta av de nyare karaktärerna har flera förmågor.

En sak innan jag svarar på frågan: trästil är inte senju-klanernas blodlinje. För att det ska vara en klanblodlinje måste flera personer i nämnda klan kunna använda den. Jag tror att hashirama kunde använda trästil på grund av att det var reinkarnition av asura. asura är en otsutsuki och som vi fick reda på kan otsutsuki-klanen använda trästil. när det gäller hur moegi kan använda det tror jag att hon kan använda yin-yang-utsläpp och kombinera det med sin vattenstil och jordstil och därmed skapa trästick. nu innan du säger att jag har fel, tänk på det här: hagoromo kunde SKAPA liv genom att använda yin-yang-frisättning. också, yin release skapar form från ingenting medan yang release skapar liv, kombinera dessa två och du har en levande livsform. det här är bara min teori. hoppas det hjälpte :) Redigera: genjutsu använder yin release, Outer Path's förmåga använder yang release, Creation of All Things använder yin-yang release, använder båda fantasin för att göra Tailed-Beasts kroppar samtidigt som det ger liv till former utan någon . 670 sid 17, 449 sida 1-3

1
  • Det är inte sant att kekkei genkai kommer att vara tillgängligt för alla klanmedlemmar. Det är kekkei thota som kan läras ut. Ett exempel på en karaktär som är den enda medlemmen i hans klan som använder deras kekkei genkai är kimimaro av kaguya-klanen.