Anonim

CJay - \ "Thottie Mad \" (officiellt ljud)

I säsong 1 avsnitt 10, varför skickade Slain Theocracy Black Scripture till E-Rental? Jag läste att det hade något att göra med World Class Item Downfall of Castle and Country men jag vet inte varför de åkte till den platsen. Riktade de Shalltear medvetet mot sinneskontrollen eller hände de bara över henne?

Nej de var inte riktade mot henne, de hade ett annat mål i åtanke och när de stötte på henne bestämde de sig för att rikta henne istället på grund av det hot hon utgjorde för dem. Om jag minns rätt förklaras det mer detaljerat i volym 3 i ljusromanen.

https://www.quora.com/Who-are-the-ones-who-controlled-Shalltear-in-the-Overlord-anime-How-do-thy-move- behind-the-scenes-and-why

Slane-teokratin skickade det svarta skriftstället på ett återuppdrag till landet E Rantel för att både skydda och använda världsartikeln Slottets och landets undergång för att förbereda sig för katastrofens drakherres uppståndelse. De råkar stöta på Shalltear efter att hon dödade den dödsförande brigaden och försökte använda föremålet på henne, men hon kunde slåss mot effekterna tillräckligt länge för att döda lady Kaide, den som använde DOCAC. Detta resulterade i att Shalltear var själskontrollerad av en död person, vilket betyder att hon inte styrdes av någon. Som sådan återvände hon till sin grundläggande Inställning om du kan kalla det så jag självförsvar.

Enligt vad jag läste var det ett fall av otur för båda sidor

Gruppen skickades bakom kulisserna eftersom ingen utom dem visste att de var där. På samma sätt som ett land som skickar en elitrekonstruktionsgrupp till ett annat land och sedan drar det landet tillbaka och lämnar inga spår. ainz vet att de var tvungna att vara någon mäktig för att ha världens artikel, men han vet inte vem. Det kan vara E Rantel (osannolikt för att ainz skulle veta). Baharuth imperium, (återigen osannolikt för att ainz skulle veta det, så det är bara en tidsfråga tills Ainz får reda på det.