Anonim

Linda Perhacs: Dental Hygienist & Music Legend

När Lights far låg i dödsäng såg han på Ljus och bekräftade att Ljus inte var Kira med sina Shinigami-ögon eftersom han kunde se sitt dödsdatum.

Det enda sättet hans dödsdatum kan bli synligt är om han inte har äganderätt till en dödsnot med sig just nu. Om ljus inte hade någon dödsnot med sig vid den tiden, hur kunde han behålla sitt minne? Och om han hade en dödsnot med sig, varför var hans dödsdatum synligt för sin far?

3
  • Om jag inte misstar höll Light en Death Note fastspänd på hans kropp. Jag kommer dock inte ihåg den exakta mekaniken för detta, så jag måste kontrollera detaljerna.
  • Så här använder du: XXIII: ....... allt minne som involverar Death Death kommer att förbli så länge han behåller äganderätten till minst en annan Death Note.
  • Jag tror att Light avstått från att äga sin dödsnot men fortfarande hade ett litet papper från det.

det var för att Ljus inte ägde Death Death som fanns på hans kropp, dold av hans kläder.

När Kira Task Force fick Death Note från New Kira i Yotsuba Group, när Light berörde Death Death kom hans minnen tillbaka men Kyosuke Higuchi levde fortfarande och hade ägande av Death Note. med sina återställda minnen kom Light ihåg detaljerna i hans plan och använde skrotet från Death Note i sin klocka för att döda honom

Ljus berör också Death Note medan han inspekterade den och återfick därmed sina minnen från att vara den verkliga Kira. Ljus använder sedan ett Death Note-skrot gömt i sin klocka för att döda Higuchi.

Källa: Kyosuke Higuchi - Utseende (sista stycket)

när han höll dödsnoten när Higuchi dog blev ljus det ägare. Efter detta gav ljuset upp ägandet av Death Note men höll det på sin kropp så att han kunde behålla sina minnen

Soichiro gör Shinigami Eye Deal med Ryuk, så att han kan få Shinigami Eyes. Med hjälp av ögonen kan han lära sig Melos riktiga namn, fast han skadas dödligt av Jose, en av Melos gängmedlemmar, och deras bomb. Eftersom ljuset har gett upp sin dödsnot för att göra hans livslängd synlig medan han håller en på honom för att förhindra att hans minnen raderas, Soichiro dör glatt och tror att Ljus inte är Kira.

Källa: Soichiro Yagami - Plot (andra stycket)

Så för att man ska få sina minnen från sitt ägande av en Death Note behöver de inte vara bokens ägare, de behöver bara röra vid den fysiskt.