Anonim

Naruto: Topp 7 starkaste Susanoo

Anime berättar att Madara-Hashirama och Naruto-Sasuke är reinkarnationerna av Indra och Ashura.

Varför blev de reinkarnerade? För att uppfylla vilket syfte?

1
  • Tja, Indra hade som mål att erövra och styra Ninja-världen med sin tro. Han fick aldrig chansen att helt uppnå det. Och Ashuras mål var att hindra hans bror från att gå berserk med sina ideal och sprida fred. Därav reinkarnationerna. Men det behöver inte alltid vara reinkarnationer med syfte ..

Det finns en hel del debatt om att inkarnationscykeln började eftersom Hogorama visste att Kaguya en dag äntligen skulle bli fri från deras sigill och starta om sin gudträdsritual som skulle konsumera mänskligt slag. Men det handlar bara om att ge handlingen en riktning.

På ett vetenskapligt sätt kan energi varken skapas eller förstöras. Det kan bara omvandlas. Kaguya uppnådde initialt massiva mängder energi på grund av att vara medlem i Otsutsuki och energin växte exponentiellt större efter att hon konsumerade chakrafrukten. När hon fick barn (Hogoromo och Hamura) ärvde de en del av hennes energi. Efter att ha förseglat sin mor var de enda människorna som använde destruktiva energier Hogoromo och Hamura. Men Hamura lämnade jorden för att leva på månen för att hålla vakt mot sin mor och äldre bror Hogoromo stannade kvar på jorden och hade två barn Indra och Ashura som ärvde en del av sin energi. De växte senare upp till att bli arbetshöga vuxna som kunde använda Hogoromos kraft eller Nin-Shu (inte Nin-Jutsu) som han kallade det. Medan Indra använde den makten på ett destruktivt sätt använde Ashura å andra sidan den för att hjälpa människor att bilda det tidigaste begreppet Yin och Yang. De var varelser med enorma krafter och när de dog omvandlades deras energier eller kraft till deras inkarnerade och som motsatta poler lockar, så drogs inkarnaterna mot varandra.

Det är också uppenbart att Hogoromo kunde överskrida sitt medvetande över tiden. Det var bara att hans energi inte transformerades och förblev som en silhuett över generationer.

Det finns inte riktigt ett väldefinierat svar, men det finns några viktiga plotpunkter som ger tips.

Först och främst Hagoromo själv. Han är död och kan ändå manifestera sig i den levande världen och till och med ge ut chakra. Han är halv Ootsutsuki som har många mystiska krafter, så det är inte så galen.

För det andra är Indra och Ashura Hagoromos barn, så de som ärver mystiska krafter är givet. Om Hagoromo kan göra det, har de förmodligen en viss förmåga att göra det också. Hagoromo har dock Rinnegan som kontrollerar liv och död, så att han som har mer eller mindre fullständig kontroll jämfört med dem skulle också vara vettigt.

För det tredje, Obito, som hade en dimensionell förskjutningskraft och kunde använda chakra, som i hans egna ord "förbinder de två världarna" för att återvända och till och med ge chakra till någon. Om det låter bekant är det för att det är precis vad Hagoromo gjorde. Han hade dock dimensionella skiftande krafter, vilket förklarar hur han skulle vara bättre än Ashura och Indra.

För det fjärde, att Rinnegan kan återuppliva människor, och Edo tensei att kunna pseudo återuppliva någon, liksom Chiyos uppoffring för att återuppliva Gaara visar Obitos poäng om chakra som förbinder levnadsvärlden och dödens värld är korrekt.

Så Ashura och Indra har inte bara några av Hagoromos mystiska krafter, men de har också ett otroligt hat mot varandra på grund av vad som hände tack vare Hagoromo. De kämpade, troligen till döds den dagen. Indra trodde makten och besegrades av sin yngre, och han trodde svagare, broder. det är en stor förolämpning mot hans stolthet. Kraften är fel, han har fel, och den svagare slog honom inte bara genom att ärva Hagoromos arv utan också i strid. Han ville förmodligen vinna på lång sikt, så han transmigrerade så att Ashura skulle vara länge död och inte kunde stoppa honom, så Ashura gjorde samma sak för att stoppa honom. En blodsfejd som även döden inte kan stoppa.

Det är bara att förseglingen som de applicerade på sin mamma inte var helt perfekt, eftersom de visste att en dag kommer när deras mamma Kaguya kommer att återuppliva, så de var tvungna att återuppliva också.

4
  • När satte Indra och Asura sigill på sin mor?
  • Om du tittade på anime skulle du ha vetat men inga bekymmer .... 😎
  • Faktum är att deras mor var från andra världar, mer exakt icke jordisk person, och hon hade en skyldighet att skydda den frukt som hade fallit på jorden på något sätt men istället åt hon den när väktarna på den planeten försökte hämta den och det var därmed obalans av kraft .... Vila titta på anime själv erooo ..... 🤣
  • 1 Så du säger till mig det Indra och Asura hade en mor från en främmande planet?