Anonim

Peins hemlighet

De lik som Nagato använder för Six Paths-tekniken har också Rinnegan-ögon! Hur fick han så många Rinnegan-ögon?

Är det så att liket som används för en av de sex vägarna har en Rinnegan aktiverad som standard? Eller är det en konvention som Kishi har upprätthållit bara för att avbilda och visa oss anslutningen?

Naturligtvis är de inte sanna ögon.

Även när Tobi ägde Rinnegan hade hans dockor (lik han använde) både Sharingan och Rinnegan! Nu, varifrån tog han 6 Sharingan-ögon och 6 Rinnegans? Definitivt är de inte riktiga. Vilken typ av Jutsu är det som gör att liket har ögonteknik?

1
  • Bra fråga. Jag har också haft detta i åtanke sedan länge.

Rinnegan förekommer så sällan att Sage of Six Paths ansågs vara en myt, så de flera Rinnegans är verkligen inte distinkta.

Nagatos kroppar som till synes har sin egen Rinnegan är en förmåga som tillhandahålls av Six Paths of Pain-tekniken. Enligt Narutopedia:

De sex vägarna av smärta ( , Pein Rikud ) är en yttre vägteknik som tagits fram av Nagato efter att ha lammats av Hanz och gjordes avmattad från de många chakra-mottagarna. inbäddad i ryggen av den demoniska statyn av den yttre vägen. Genom att genomborra lik med chakramottagare, en wielder av Rinnegan kan manipulera kropparna som om de är sina egna.

Artikeln säger vidare:

På grund av det faktum att han var förlamad, kanaliserade Nagato förmågan hos Six Paths till sex olika kroppar (en förmåga per kropp). De enda gemensamma funktionerna som delades av dessa organ var Rinnegan som de fick med denna teknik, chakramottagarna var genomborrade med och deras ljusa orange hår, som hade färgats för att matcha Deva Paths naturliga hårfärg.

Med andra ord är de flera Rinnegans som "projektioner" eller kopior av Nagatos egna Rinnegan, överförda genom chakrastavarna. Denna teori kan bekräftas ytterligare baserat på följande:

I Tobis version av tekniken Six Paths of Pain fick hans sex kroppar en Rinnegan och en Sharingan, och han hade en Rinnegan och en Sharigan vid den tiden.

3
  • 2 Projektionskonceptet håller också när du tittar på alla kallade djur som också har Rinnegan-ögon.
  • Wow, jag visste inte att det finns en wiki för Naruto. Tack för länken. :)
  • Utan hjälp av Rinnegan Sharingan skulle inte ha kastats till dockor, eller hur? mycket tillfredsställande svar .. Deidara :)

Genom att vara under hans kontroll har Rikudo Pain och Animal Paths kallelse falska men ändå potenta Rinnegan. Som vi ser i Shinobi världskriget, när han använder Rinnegan själv, gör han det många gånger bättre än kropparna.

5
  • 4 Kan du snälla förklara dig själv? Det är inte otroligt tydligt.
  • 1 Tyvärr sa jag det oklart. I grund och botten påverkar Nagato's Chakra kropparna som tar emot det via Chakra Rods. Eftersom de är lik använder de hans chakra (som Rinnegan tillhör, eftersom Chakra i grunden är en metod för andlig energi på hindu). Genom förlängning av "tillhörighet" till hans chakra, får de Rinnegan, även om en mycket svagare version. Samma sak gäller för hans kallelser.
  • Så i princip säger du att deras Rinnegan är en återspegling av den som Nagato har?
  • 1 @MadaraUchiha Om jag förstår rätt menade han "Projektion", snarare än "reflektion". Vad han påpekar är att den ursprungliga rinnegan är mycket kraftfullare än de projicerade rinnegans som kåren besitter. Tydligen är det sant, när vi såg Nagato slåss mot Naruto och andra när han kallades av inkarnation, var han helvete mäktig. Christy valde inte lämpliga ord att uttrycka, men han har rätt ..
  • @ ChristianAurigFrøkjær, snarare än att ringa (i din kommentar) "" Rikudo pein "är svagare än Nagato" .. det är bättre att säga "Nagato använder Rinnegan själv är mycket starkare än Rikodu Pein" ":)

Jag kommer att förklara detta med mina ord, förhoppningsvis på ett bättre och mer koncist sätt. Nagato har Rinnegan. Vi har lärt oss att chakrastavarna överför chakra (ungefär som Wifi). Det som ger någon (mest) Kekkai-Genkai är en genetisk skillnad som orsakar en förändring i det naturliga Yang-chakrat i personen. (Body Chakra, som Bone Manipulation och Kekkai Genkais som påverkar den fysiska formen) Eller Yin Chakra (Haku's Ice Release eller Scorch release, release som tillåter en annan typ av Nature release eller något liknande att användas.) Sedan finns det blandningar mellan de två. (Namnlösa: Dojutsu. Påverkar den fysiska formen med förändring och förstärkning av ögonen och de speciella utsläpp som följer med dem. Byakugan är mer fysisk (genom att påverka de fysiska chakrapunkterna och använda deras ögon för att lära sig hur man använder dem) medan Sharingan är mer mental eller Yin. (Att kunna använda speciella förmågor som Amaterasu, Tsukiyomi och andra förmågor.) Båda dessa uppsättningar ögon är ättlingar till Rinnegan, vilket påverkar Yin och Yang chakran tillsammans. (Tillåter för fysisk manipulation genom vissa vägar som Chakra Absorption medan Deva-banan ger en Yin-förmåga som möjliggör en speciell form av utrymme-tid-frisättning.) Rinnegan kräver Uchiha och Senju genetik tillsammans. (Eftersom det här är de två bröderna av Sage of Six Paths) Anledningen till att kropparna som återuppstått eller kallats av Rinnegan har en lägre version av Rinnegan eftersom de tar emot Chakra i Nagato, vilket gör att de kan manifestera Yin (Mental) chakra av Rinnegan, men saknar allvarligt i det fysiska. Även om Yin-chakrat fortfarande tillåter manifestation av alla förmågor, är de allvarligt svagare eftersom de saknar Rinnegans Yang (genetik). Ett annat exempel på detta är i Obitos återupplivade lik. De har förmågan att manifestera Rinnegan och Sharingan. Rinnegan är fortfarande svagare än den som Obito har, men Sharingan är inte lika försvagad som Rinnegan. (Detta beror på att Sharingan är mer av en mental eller Yin-förmåga.) Det finns ett tredje exempel på denna förmåga i Sasuke när han fick Sage of Six Paths chakra och därmed väckte Rinnegan inuti sig själv. (Tillsammans med hans Uchiha-förmågor förvandlade Rinnegan till den tomoed Rinnegan, som kompenserade för förlusten av makt i Rinnegan, vilket gav honom en ännu starkare version på grund av fusionen.)

1
  • 2 Du kanske vill överväga att använda flera stycken för att bryta upp denna textvägg.

Det finns inget avgörande svar trots vad ovanstående svar skulle få oss att tro. Under dissekeringen av banan som var i Konoha under mangan kan vi se att den fortfarande har en Rinnegan trots att den är länge död och stavarna har tagits bort. Det betyder inte att de är helt funktionsdugliga på något sätt men något kvarstår även efter det att chakrat slutar sända.