Anonim

Ensam säsong 7 avsnitt 5 Sammanfattning och tankar

I de tidiga episoderna av Tokyo Ravens ses Natsume klädd i en pojkens uniform. Det sägs att detta beror på vissa tullar i deras familj. Som citerat från Wikipedia här:

Som en familjetradition måste hon presentera sig som man framför andra onmyouji-familjer, en tradition som skapades för att dölja den sanna identiteten i Yakous reinkarnation.

Men varför märkte ingen att hon faktiskt är en tjej? Alla utom Touji och Harutora som redan kände henne antar att hon är en pojke.

1
  • cuz av onmyoudou och en speciell tsukimikado "arv". Det förklaras i detalj senare.

Det finns flera skäl till varför ingen märkte att Natsume var en tjej:

  1. Hon klädde sig som en pojke, därför borde ingen misstänka henne.
  2. På romanen kan en onmyouji identifiera om du är en tjej eller pojke baserat på din aura. Pojkar har naturligtvis yang aura och flickor har yin aura.

    Normalt, när en utövare har en shikigami, bör shikigamis aura vara motsatt så att deras kompatibilitet kommer att vara i harmoni.

    Emellertid har Natsumes stolta shikigami, som är Hokuto, en yin-aura, därför gjorde den konflikt i deras auror, vilket negerade yin-auren och gjorde den till en yang-aura. Som ett resultat skulle någon anta att Natsume verkligen var en pojke.
  3. Det ryktas att Natsume var Yakous reinkarnation, eftersom hon var nästa arving till familjen Tsuchimikado, förutfattade de att hon var en pojke.

Efter slutade titta på animes första säsong (hoppas på en andra), jag har nu svar på min egen fråga.

Bara för att klargöra saker, (SPOILER på dold text)

  • Natsume som en flicka avslöjades i Tokyo Ravens avsnitt 17 och hennes pojke förklarades sedan från avsnitt 18, 19 till avsnitt 20.

  • Att Natsume var tjej exponerades när Shaver var utom kontroll och började attackera dem efter att en andakatastrof släpptes.

    Rakapparat rev sönder Natsumes kläder, vilket avslöjade sanningen.

  • Jin Ohtomo Sensei och rektor för onmyouji-akademin såväl som Yakou-fanatikerna och det tvillinghornade syndikatet märkte aldrig att Natsume var en tjej tills det avslöjades för dem. Enligt Jin Ohtomo, a B-klass stavning användes och även om det märktes, om det noggrant undersöktes via ens aura, avslöjades det aldrig. Detta kan kopplas till catzillas svar:

    Emellertid har Natsumes stolta shikigami, som är Hokuto, en yin-aura, därför gjorde den konflikt i deras auror, vilket negerade yin-auren och gjorde den till en yang-aura. Som ett resultat skulle någon anta att Natsume verkligen var en pojke.

  • I avsnitt 20 avslöjades det att Natsumes far berättade om familjetraditionen när hon var i junior high. Därefter minskade tiderna som Harutora kom att umgås drastiskt.

    Det var då Natsume bestämde sig för att göra den välbekanta Hokuto att fortsätta umgås med Harutora. även om detta var en hemlighet även för Harutora.

  • Cross-dressing godkändes av Yasuzumi Tsuchimikado för att dölja identiteten för Yakous reinkarnation (Polaris King)

    Den verkliga reinkarnationen var inte Natsume utan Harutora Tsuchimikado. Det var också för att dölja Natsume som en falsk eftersom hon var en tjej. Från det ögonblick de föddes bytte de Natsume och Harutora var inställd på filialfamiljen. Harutora som har en enorm aura och energi, sattes under en förbannelse för att dölja detta och dolde också för sina förmågor en av är att vara en andeserare. Förbannelsen bekräftades av Kakugyouki den enhandiga ogren.