Anonim

Sword Art Online AMV - The Grey (HD)

Ett odödligt objektmärke visas i direkt relation till Kiritos handlingar. Vad hänvisar dessa märken till? Var Kirito odödlig?

3
  • Jag kommer inte ihåg exakt vad som var i det avsnittet men jag antar att det hänvisade till vad han slog var ett odödligt objekt. dvs det kan inte förstöras
  • Ganska säker på att det inkluderar att han en gång slog en vägg och den odödliga föremålsbrickan dök upp
  • Detta inträffade två gånger: När Kirito kämpade med en glitch i spelet för att få Yui, och när Kirito attackerade Heathcliffe som faktiskt var ... I båda dessa fall stred han mot regler som spelet hade på plats. Han själv var aldrig odödlig och dog nästan i båda mötena.

Du tänker troligen på de odödliga objekten som Kirito (och andra karaktärer) har varit kända för att slå till.

I Sword Art Online betraktas fysiska omgivningar som väggar, byggnader, monument och viktiga funktioner som "odödliga objekt". Ett fel pip och en avisering kommer att ljuda om odödliga fysiska föremål träffas, även om det av misstag.

Detta ändrar inte tillståndet för spelarens dödlighet - de är väldigt dödliga - det informerar bara om tillståndet för objektet de vill interagera med. Om det är ett odödligt objekt kan det inte ta någon skada, så att slå det (oavsett avsikt) kommer inte att skada det.

2
  • när Kirito träffade Kayaba fick han anmälan?
  • 2 Kayaba ställde upp sig så att hans hälsa inte kunde gå under hälften. När det äntligen träffade halvvägs visade det honom som "odödlig".