Anonim

J-Hope | oh my gawd ...

Har frukterna i ett stycke en gräns baserad på användarens kontra offrets styrka? Kan någon som Sugar bara smyga sig på Big Mom eller Kaido och göra dem till en leksak?

2
  • Hon gjorde det med en jätte, så jag tror inte att det finns gränser. Det använder förmodligen mer uthållighet när hon vill förvandla starkare fiender.
  • Om det finns en sådan gräns för denna frukt skulle det vara passande om den var inverterad, håller du inte med?

Förmodligen. Ingen förutom Oda vet men det är troligt.

Det finns gränser för förmågan hos vissa djävulsk fruktkrafter: Bartholomew kan bara skapa en barriär av en viss storlek; Buggy kan inte sväva fötterna; Även Luffy kan bara sträcka 72 Gomu Gomu innan han börjar blöda och riskera att rippa enligt Oda. (Naturligtvis beror det på den första SBS. Dessa, medan de är kanoner, är mer humoristiska än någonting. Gomu Gomu är inte en specifik måttenhet.)

Det finns dock inga visade gränser (hittills) för Sugars förmåga relaterade till offrets storlek eller makt. Sugar använde sin makt på många starka motståndare med lätthet.

Det finns ett löpande tema i One Piece of weak people som förvånar starkt i rätt strid. Ussop slog socker och Perona när antingen antingen kunde slå Luffy. Herr 3 var oumbärlig för att slå Magellan och rädda Ace. Buggy hålls är eget (slags) mot Mihawk.

Socker, eller någon liknande, att kunna förvandla en Yonko till en leksak är inte omöjligt baserat på hur krafter fungerar och passar bra in i showens teman.

Det finns emellertid ett tema att skurkar ser slående ut och sedan plötsligt blir mycket mer skrämmande. Om socker berör en Yonko, förvänta dig något galen som att Blackbeard motverkar frukten med en hittills okänd förmåga, en liten leksak Shanks som besegrar Sugar och hennes mooks själv, eller en leksak Big Mom / Kaido är ännu mer dålig och imponerande än den riktiga saken.