Anonim

Dela mitt hjärta

I Attack on Titan vet vi vad som hände med många människor:

de blev titaner.

Men vad hände med människor med olika hudfärger, t.ex. svart?

Förvandlades de till kaukasiska titaner? Eller dödades de helt enkelt?

3
  • Vem säger att det var svarta människor till att börja med?
  • @MichaelMcQuade det fanns asiatiska människor. Och attacker mot Titan äger antagligen rum i Europa (många tyska eller germanska namn och europeisk arkitektur). Så vi vet att det fanns asiatiska och kaukasiska människor. Så det finns ingen anledning att anta att det inte fanns några andra hudfärger ...
  • eftersom människorna aldrig lämnade väggarna i flera år och att nästan alla har samma hudfärg, kan vi anta att nästan alla är av samma ras inne i väggen. vad gäller det som hände med den andra rasen (eller om det finns någon), är historien fortfarande inte komplett så vi kan se lite info när historien fortskrider.

Denna fråga kan inte besvaras med kanonisk information, eftersom den handlar om ett pågående arbete och ursprungshistorien fortfarande är inhöljd av mysterium.

Men det finns flera antaganden du gör:

  1. Att serien äger rum på jorden.
  2. Att även om det inte är jorden, finns det jordliknande etnik.
  3. Att det som hände med flera människor hände med alla människor världen över. Kanske är titanhändelsen bara begränsad till en liten kontinent eller en stor ö, och resten av världen fortsätter sitt medeltida liv oförskräckt av grova titaner.
  4. Att även om det är på samma jord som vår, och titanerna är över hela världen, att det är inställd i en tid där människor från flera etniska grupper har rest över hela världen, som långt efter XIV - XV-talet stora navigationer (Columbus, Pedro Álvares Cabral, Vasco da Gama, etc)

Så, förutsatt att det finns en etnisk pallete i världen av Attack on Titan så bred som vår jord, kan flera hypoteser tas upp:

  • Asiater inkluderades för identifieringsändamål. Målgruppen för en japansk manga är japanska människor, så genom att "placera" dem i den fiktiva världen väcker det identifiering och acceptans av verket. Det var därför nästan 80- och 90-talets tecknade filmer hade en "token kid".

Den första kungen handplockade de utvalda till sin muromgärdade vän. han kan ha avsiktligt utelämnat det oönskade, som visas att det finns en tung etnisk partiskhet på plats.

  • Inställningen är inte futuristisk. Om jag var tvungen att förklara för en lekman skulle jag säga "tidig steampunk". Det finns gasdrivna prylar, men de är banbrytande teknik som skapats på det tryck som överlevnadsdriften lägger på vetenskapen. Definitivt medeltida. Detta var redan föremål för en fråga och svar på den här webbplatsen.

Precis som asiater visar speciella egenskaper (liksom andra etiska grupper) kanske Afrikaner hade vissa antititanifieringsbefogenheter eller var immuna mot direktivet.


Men din gissning är lika bra som min. Se ansvarsfriskrivningen ovan.

2
  • Enligt imdb: "Det är jorden" källa
  • 1 Jag skulle inte betrakta IMDB som en pålitlig källa i det här fallet. Men kanske är det vår jord, även om inga kanoniska källor finns. Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/4615/…

Som det är känt från pågående manga, från Ch. 86

Händelser före detta kapitel utspelade sig på Paradise Island. De flesta invånare på Paradise Island är eldare, och endast äldner kan vända sig till titaner.

Så det är ganska logiskt att vi inte kan se människor av andra raser eller "kaukasiska titaner". Vilket också betyder det

Mikasa och Levi kunde inte förvandlas till titaner.

tl; dr:

Afrikaner är i Europa och européer är i Afrika eftersom världen vänds upp och ner, och serien äger rum på Madagaskar Island.

Det finns en svart karaktär introducerad i kapitel 106 efter att det avslöjats att:

Den svarta karaktären, Onyankopons land, övertogs av Marley och han tillfördes kraftigt in i armén, med innebörden att hans land var längre söderut i tropikerna. Paradis Island är homogent mot Madagaskar och Marley är homogent mot Sydafrika. Han verkar vara från Attack on Titans version av Europa eller Nordafrika.