Anonim

Spider Army Stickman Hero Strange Gangstar Nytt spel / Android GamePlay HD

I Gud ätare, Lenka och Alisa är uppenbarligen båda "ny typ" gudätare. Två frågor om det:

  1. Vad gör någon till en ny typ? Det är, är det hur du är född, eller kan du göras till en ny typ av någon form av operation / magi / etc.?
  2. Varför är nya typer så uppskattade? Vad kan de göra som "gamla typer" inte kan?

Vapnen som används av God Eaters, God Arc (Jin-ki) delas upp i nya typer och gamla typer. Nya typer som har förmågan att omvandla mellan en pistol och ett svärd och kan omvandla den Aragami den äter till energi för fler kulor. Gamla typer är bara Jin-ki som bara har en form, en pistol är en pistol, ett svärd är ett svärd.

  1. Nya typer kallas nya typer eftersom de använder en ny typ Jin-ki. De är desamma som vanliga gudätare biologiskt utan några andra ändringar på dem alls. De görs till gudätare genom att injicera Oracle-celler i dem, samma som de gamla typerna. Det är bara att de använder ett nyare vapen.

  2. The God Eaters som kan använda nya Jin-ki är uppskattade att använda vapnet du måste vara kompatibel med en Jin-ki för att använda det och de som är kompatibla med de nya typerna är sällsynta så de är mycket uppskattade på grund av deras högre stridsförmåga med ny typ Jin-ki.

2
  • Jag förstår - så Gudätarna själva är inte annorlunda; det är bara vapnen de använder som är olika. Och när karaktärer kallar Lenka / Alisa "New-Types", är det verkligen någon form av metonymi, eftersom de saker som är tekniskt "New-Types" är deras vapen, inte dem själva.
  • Ja, Gudätarna skiljer sig inte biologiskt från första generationen och andra generationen som visas i anime, men i spelet finns det tredje generationens gudätare som kan använda blodets kraft. Det finns också Soma, som är en första generationens gudätare, som experimenterades med innan han föddes, vilket resulterade i att han var en oregelbunden gudätare eftersom han har förspänningsfaktorn inbäddad i sina celler, så han behöver inte injektioner av partiskheten. faktor som andra gudätare och har påskyndat läkning.
+50

God Arc Definition

Gud bågar är mekaniska vapen som infunderas med Oracle Cells. Kort sagt, God Arc är faktiskt en Aragami själv, med en artificiell konstgjord kärna som heter Artificial CNS. Det är för närvarande det enda vapnet som kan utrota Aragami. God Arc kan boostas tillfälligt genom att sluka en Aragami.

The God Arc är ett komplext vapen. Som det är en Aragami, den är gjord av Oracle-celler - det enda som kan skada dem. Den första formen av God Arc var i form av en pistol som sköt omvandlade Oracle Shots. Först var dessa vapen inte större än en pistol, på grund av att kärnorna omvandlades från Aragami på storleken av små däggdjur. Men med dessa pistoler kunde Gudätarna ta ner större Aragami som Ogretails. I en process som liknar den naturliga utvecklingen utvecklades sedan Gudbågarna till den storlek som ses idag. Nästa i utveckling var en God Arc gjord i form av ett blad. Vanligtvis kan blad inte skada Aragami på grund av att bindningarna mellan cellerna är för starka för att bindas upp. Men med God Arc-blad är Oracle Cells uppradade längs bladets kant, vilket gör att bladet kan skära banden och skada Aragami.

En tydlig skillnad från att vara en ny typ av gudätare är att du, som namnet antyder, använder en Ny typ God Arc som kan användas antingen som en pistol eller ett blad.

Vad gör någon till en ny typ?

Det finns faktiskt två faktorer:

  1. De görs till gudätare av injicera Oracle-celler i dem, samma som de gamla typerna.

    God Arc Armlet

    Gods Eaters kontrollerar sina gudbågar genom sina armlets och använder intravenös injicerad Bias Factor som en katalysator. För att kunna använda en gudbåge måste Oracle Cells vara inbäddade djupt inne i en människokropp och kopplas till hans nerver: det är viktigt att hans genetiska sammansättning är kompatibel med den berörda gudbågen.

  2. Kompatibilitet

    Det [God Arc] är fullständigt kopplat till dess kompatibla God Eater; om en gudbåge används av en icke-kompatibel gudätare kommer dess Oracle-celler att sluka dem. Detta är ett faktum som till en början var utan ett enda undantag.

    Ny typ av gudbågar:

    Dessa är den nyaste typen av Guds bågar, och människor som använder dem kallas nya typer gudätare. Människor som är kompatibla med dessa gudbågar är ganska sällsynta. Till skillnad från de gamla gudbågarna kan dessa gudbågar fritt omvandlas mellan bladform och pistolform. Godbågar av ny typ uppvisar överlägsen kraft jämfört med gamla typbågar.

    Men Gudbågarna med den här funktionen verkar ha lägre kompatibilitetsnivåer än andra, vilket gör gamla bågar fortfarande möjliga.

    Källa: God Eater Wikia

Varför är nya typer så uppskattade? Vad kan de göra som "gamla typer" inte kan?

(God typ av båge) Nyligen utvecklad av Fenrir HQ, dessa Godbågar kan omedelbart växla mellan närstrid och långdistansattack, en flexibilitet som säkerligen kommer att vara ovärderlig i olika scenarier på slagfältet. Men villkoren för kompatibilitet är strängare än för gamla typbågar, och tändstickor är ganska sällsynta. På grund av detta finns det fortfarande många okända angående den nya typen av Arc Arc: s effekter på människokroppar.

Källa: Wikia

Utveckling av ny typ gudbågar

Fel var uppenbara i de två separata typerna av God Arc. Bladtypen Arc kunde samla Oracle-celler för omvandling men kunde inte avfyra dem; omvänt, pistoltypen Bågar kunde skjuta skotten, men hade inga medel för att samla Oracle-celler utan påfyllning bärs med Gudätaren. Detta åtgärdades med utvecklingen av New-Type God Arcs. Dessa vapen hade funktionerna både blad och pistol och kunde därför fullgöra en mycket mer flexibel roll som närstrids- och långväga plattformar.

Källa: God Eater Wikia