Anonim

Super Saiyan God Vs Super Saiyan Blue

Både Goku SSJ4 och Vegeta SSJ4 har svart hår innan de smälter samman. Men Gogeta SSJ4 har rött hår då. När andra fusioner inträffar har den sammanslagna krigare det kombinerade håret hos de enskilda krigarna (Gotenks, Vegito)

Varför har Gogeta SSJ4 rött hår då?

2
  • Varför har SSJ4-transformation röd kroppspäls? Varför har den inte tidigare uppenbara egenskaper?
  • En personlig teori är att (och jag vet att DBS hände efteråt) eftersom Goku slogs på och sedan smälte med Vegeta, det blev som super saiyan gudform, men tyvärr är GT inte kanon.

Det finns inte en bestämt svar för detta och med tanke på att Dragon Ball GT inte är kanon, kommer vi inte att få någon klar anledning till varför så är fallet.

  • Jag skulle inte kalla det ett misstag eftersom vissa misstag som Vegetas bruna hår faktiskt erkändes och korrigerades medan Gogetas röda hår fortsätter även i de senaste Dragon Ball Games som Xenoverse 2.
  • Det finns många intressanta teorier i Dragon Ball Community. De två vanligaste teorierna skulle vara, vissa människor tror att SSJ4 Goku och SSJ4 Vegeta smält uppnådde en transformerad till och med utanför SSJ4 precis som Gotenks kunde uppnå SSJ3 i Z. Även om denna teori är lite svår att tro, den andra återkommande teorin som till och med Jag tror personligen att det är vettigare att SSJ4 Gogeta ser mycket ut som SSJ4 Goku (förutom färgförändringen) och det röda håret gjordes med avsikt för att ytterligare skilja de två tecknen.

Alla rena saiyaner är svarthåriga, så Gogeta SSJ4 måste också vara svarthåriga. Han verkade för första gången i det 60: e avsnittet av Dragon Ball GT. Detta drak boll serien är inte en del av den ursprungliga huvudberättelsen.

Så det är förmodligen ett misstag på grund av studion som producerade det här avsnittet och inte respekterar de regler som Akira Toriyama instiftade i Dragon Ball Z eftersom misstag är allmänt i drak boll serie (Vegeta skoters rödhåriga också, Vegetas mustasch, blåhårig Broly, ...)

Källa: http://dragonball.wikia.com/wiki/List_of_inconsistencies