Anonim

Zhou Dunyi

Efter att ha läst den här frågan om Chakra-naturen hos Tailed Beasts. Det kom i mitt sinne vad är förhållandet mellan Yin-yang och de 5 Chakra-naturelementen? Och hur kommer det sig att du kan klassificera en Chakra-natur som Yin-Yang? Har det något att göra med den kinesiska zodiaken eller principerna för taoismen?

3
  • ljusa och mörka element. Ljus är Yin, mörker är Yang.
  • Och förhållandet till de 5 elementen?
  • Jag tror att det inte finns något förhållande.

För Vad är förhållandet mellan Yin-yang och de 5 Chakra-naturelementen?

Bas härifrån:

Yin relaterar till sin andliga energi och Yang relaterar till sin fysiska energi och det är nödvändigt att använda båda dessa för att forma chakra för ninjutsu.

Enligt Yamato är manipuleringen av Yin och Yang källan till icke-elementära tekniker som Shadow Imitation Technique, Multi-Size Technique, medical ninjutsu, genjutsu, etc.

Så i förhållande till 5 naturelement, tror jag att det är den sjätte typen, med tekniker som klassificeras i denna typ som icke-elementära tekniker.

Och om Har det något att göra med den kinesiska zodiaken eller principerna för taoismen?

Här anges att:

Begreppet naturtransformation är parallellt med den verkliga konsten, Onmy d ( ; bokstavligen betyder "Yin och Yangs väg"), som är en blandning av naturvetenskap och ockultism . Den innehåller till stor del Wu Xing och Yin och Yang.

Yin relaterar till sin andliga energi och Yang relaterar till sin fysiska energi.

Att blanda lite yin och yang ger dig chakra,

Chakra = Yin + Yang 

Chakra är den resulterande energiformen när två andra energiformer blandas. De två energierna kallas "fysisk energi" och "andlig energi". Fysisk energi samlas upp från kroppens celler och kan ökas genom träning, stimulanser och träning. Andlig energi härrör från sinnets medvetande (dvs. själen) och kan ökas genom studier, meditation och erfarenhet.

Chakrakontroll på två sätt: Formkontroll: Ändrar formen på chakra

Eg. Rassengan 

Naturkontroll: Ändrar chakras beteende, typ och egenskaper.

Fire, Wind, Lightning, Earth and Water and there combos like Lava, Ice etc. 

Andra chakratyper:

 Tailed Beast Chakra, Senjutsu Chakra (Nature energy when Naruto in Sage mode) etc.