Anonim

Crazy Family Holiday Moments!

Vi ser många tjejer som försöker imponera på Katakuri och de blir generade när han tittar på dem och deras hjärtan kommer att tävla om de tror att han kommer att berömma dem.

Jag tycker inte att detta är normalt om de bara ser på honom som en bror. Jag kanske har fel när jag tänker på det sättet (jag är ett enda barn, inte mycket erfarenhet av syskon) men fanns det någonting som tyder på att ett romantiskt förhållande är möjligt mellan syskon i Big Mom-familjen?

Fanns det någonting som tyder på att syskon gifter sig i Big Mom-familjen?

3
  • Glöm inte att de flesta av dem har olika far, så de är nog bara halvsyskon
  • @Darjeeling Det är det som gör förhållandet mer troligt
  • Nej, det var bara de beundrade honom så mycket. Säg om du är en kille, och som din hjälte (också en kille) säger "bra jobb". Det är så.

Det nämndes inget om ett romantiskt förhållande eller ett äktenskap mellan syskon till Big Mom Family.

Vi kan inte berätta ännu varför hans (kvinnliga) syskon beter sig så. Kanske beror det på Katakuris förflutna (vilket är okänt förutom det sista kapitlet), eller kanske för att han anses vara den starkaste medlemmen i BM Crew / Family.


Vi ser många tjejer som försöker imponera på Katakuri och de blir generade när han tittar på dem och deras hjärtan kommer att tävla om de tror att han kommer att berömma dem.

Jag tror att du pratar särskilt om Flambe. När hon först presenterades trodde jag att hon representerade gemenskapen i ett stycke. Jag har läst många inlägg om Katakuri och hur cool, fantastisk, dålig [...] han är. Precis som Bartolomeo som representerar alla strawhat fans.

För närvarande finns det inget syskonförhållande mellan Big Mom Pirates besättning. Vi vet dock att äktenskap för stor mamma bara innebär en utvidgning av deras besättning, till exempel måste Pudding gifta sig med Sanji eftersom Big Mom vill ha Germa66-teknik och Chiffon gifte sig med Bege så att de skulle gå med dem. Med tanke på detta, även om de gillar varandra, är det ganska osannolikt för hennes barn att ha ett seriöst förhållande bland dem såvida det inte ökar besättningsstyrkan på något sätt.

I Wiki finns en lista över familjemedlemmar i Charlotte, och det finns bara två kända svärföräldrar hittills: Capone Bege och Aladine. Båda är inte Big Mammas barn