Anonim

Yuta Iridatsu har en konstig kraft:

Om Y ta ser en flickas trosor två gånger i rad kommer jorden att förstöras av en meteor. [1]

Men också

Y ta är biologiskt kvinnlig [1]

Det betyder att han

alltid varit en pojke inne i en tjejkropp under lång tid, ända sedan olyckan när de flydde från labbet.

Förutsatt att han behöll ordentlig hygien (annars skulle de andra hyresgästerna ha sparkat ut honom för länge sedan) och

Meika verkar vara den enda som vet att Yuta är biologiskt kvinnlig - tills hon avslöjar detta för de andra hyresgästerna före det nya året.

Skulle inte Yuta ha orsakat meteorn redan flera gånger?

5
  • Ledsen för blocken, men det är ett svagt försök att hålla den avslappnade tittaren oförstörd.
  • Att se trosa två gånger i rad får honom att Uberfy över gränsen och dö. Meteoren råkar bara falla på det datumet, och om han dör kan ingen hindra meteorn från att falla. Frågan är dock fortfarande giltig: hur kan han hålla sig vid liv i en flickas kropp när han har en tendens att Uberfy.
  • raderade min tidigare kommentar på grund av spoilers. så för att omformulera det, om du var i hans skor, vilken typ av underkläder skulle du utsättas för varje dag?
  • @ ton.yeung Jag ser var du kommer in, men det avslöjar ännu en aspekt av Yuta personlighet och interna frågor.
  • ja, om den här showen har något, är det problem

Eftersom det är en original anime-serie finns det lite kanonmaterial utanför själva videorna.

Så låt oss försöka gräva in i Yuutas psyke med en annan starkt man-självidentifierad karaktär: Ranma Saotome.

Ranma kunde förändras till en pojkekropp, men ingenstans i hela serien blev han påslagen av sin egen kvinnliga kropp. Det var tillfällen då han blev pinsam, men även när manliga och kvinnliga Ranma separerades fanns det ingen kemi mellan dem, åtminstone från manlig sida. (kapitel ref väntar).

Vi kan också ta med trosfansservice som finns rikligt med shonen-titlar.

Dessa faktorer spelar alla in för den japanska trosfetischen. Först var trosor länge förknippade med risque. De täcker inte bara önskvärda bitar, men de har också en stark koppling till högklassig prostitution. För det andra speglar trosor en dams personliga smak i tyg, spets och design. De har också konnotationer av rikedom eftersom ursprungligen bara de rika hade råd med sådan lyx. Slutligen härrörde skjortan från när kvinnor anpassade sig till de mindre snäva västerländska stilarna och utvecklade känslor av skam med exponering för underkläder. Dessa föreningar slogs samman till den trosfetisch- och fantjänst som vi ser i japansk kultur och anime idag. (ref)

Yuuta använder också boxare. Kanske blir det lite lös fram, men antar att han är van vid det.

I ep9-flashback klockan 15:30 snubblar Narugino och Yuuta på varandra på verandaen och får Yuutas väska att springa ut. Narugino tar oavsiktligt tag i en av Yuutas boxare.

Så från dessa argument:

  1. Yuuta slås inte på av sin egen kvinnliga kropp

  2. Yuuta har en trosa fetisch. Vi kan säkert anta att han är mer påslagen av en vacker (eller vågad!) Trosa än nakna kvinnliga könsorgan.

  3. Yuuta använder inte kvinnliga underkläder. Vi kan också överväga att Chiyokos (Narugino originalkropp) tonårskropp är underutvecklad, och han behöver inte behå eller använder andra sätt att hålla / dölja brösten.

Vi kan sedan lägga till det slutgiltiga uttalandet: När han återvänder till sin kropp i ep7 berättar Chiranosuke (spökakatten) att om hans Uberfy går överbord i sin andeform dör den fysiska kroppen (besatt av Yuuta av en annan tidslinje).

Så, om han badar på sin fysiska kropp, skulle han bara tappa medvetslös från över Uberfy-ing om han gjorde Uberfy från sin egen kvinnliga kropp (vi visade att han inte skulle).

Det finns också frågan om att visa samma sak två gånger på kort tid räknas som två visningar. Varje gång han sprängde hade han sett två separata trosor.

1
  • I det senaste avsnittet byter Yuuta dräkt och tar av sig skjortan och avslöjar bandage runt bröstet.

Det här kan tyckas lite dumt, men kanske fungerar det inte på honom. Kanske ser han bara sig själv som en man och inte en tjej.