Anonim

De 4 Muffinteers möter My Hero Academia! (Del 1)

I mangan nämner de att de får rekommendationer baserat på elevernas prestationer i turneringen. Även om Midoriya presterar riktigt bra där och lyckas nå topp 8 får han ingen rekommendation (förutom den enda) varför är det så? Han vinner den första omgången utan att använda sin egendom och även om hans besvär skadar honom, var besväret i sig exceptionellt om det fördes under kontroll. Så var nyfiken på vad som hindrade prohjältar från honom.

Du nämnde själv huvudorsaken. OM under kontroll är hans egendom exceptionell. Men vi som läsare får den extra information som karaktärerna i mangan inte har.

Han ärver quirk från All Might.

Således kan Midoriya kanske ha stora saker, men de andra prohjältarna kommer att betrakta honom som ett ansvar i praktiken eftersom en skadad person tar bort två personer från en slagsmål.

Observera att även om han uppnådde bra resultat gjorde han inget imponerande och visade upp sin hjälte-talang.

  • Hinderbanelopp. Han vann den första omgången eftersom Bakugou och Todoroki kämpade mot varandra. 1B var inte intresserad av det första. Han använde inte sin förmåga alls! Detta nämns specifikt i Manga.

  • Kavalleristrid. De skrapar knappt igenom. Även om Midoriya planerade bra igen. Från utsidan var MVP för laget Tokoyami som försvarade bra och kunde skrapa igenom kvalet till slut.

  • PvP-turnering. 1: a omgången. Även efter att ha känt sina motståndares svaghet gav han sig bort. Han lyckades i slutändan, när Previous One for All-användare utlöste honom från hypnosen. Han vann eftersom hans motståndare var svagare när de båda inte använde quirks.

  • PvP-turnering. 2: a omgången. Borttappad för Todoroki. Han fick sin röv sparkad tbh. Han visade upp sin viljestyrka och hjälpte Todokori att bedöma sina krafter, men han var bokstavligen hjälplös. Utifrån visade det andra Pro Heroes sina sårbarheter snarare än hans styrkor!

Nu är det annorlunda. Han har bildat sin egen stridsstil och interagerar med AllMights tidigare medhjälpare i den nuvarande bågen! Så se fram emot Anime / Manga. Skål