Anonim

Kazuma får skalkulan

Jag gjorde nyligen en omklockning av KonoSuba med vänner, men vi kommer ihåg en scen som inte verkar existera i anime efter att Kazuma och vänner bekämpar Winter Shogun:

Kazuma blir trött på festen och handlar med Dust lite.

Vi kommer ihåg att vi såg det någon gång men har inte lyckats hitta det. När jag letade upp det verkar det hända i Light Novel men ingen av oss har läst det. Fandom-wiki nämner att den hoppades över i anime också.

Var detta någonsin animerat?

2
  • Baserat på snabb forskning verkar det vara anpassat i mangan men inte anime, men jag är fortfarande inte säker.
  • Jag minns inte den här scenen heller.

Nej, den här scenen har aldrig animerats.

Du kan bekräfta detta genom att gå igenom avsnittssammanfattningarna för säsonger 1 och 2 och OVA som följde var och en av dem på Wikipedia. Filmen Crimson Legend täcker inte heller denna scen igen, du kan bekräfta med plotöversikten på Wikipedia (eller notera att filmen täcker mycket senare händelser, hur som helst).

I ljusromanen är denna händelse (i volym 2, kapitel 1, del 7) den som introducerar Dusts team i detalj för oss. Anime hoppar över den här scenen till förmån för att bara släppa en snabb linje i avsnitt 9 av säsong 1, Guds välsignelser på denna underbara butik. När han ruslar genom Axels gator stöter Kazuma på ett par äventyrare som misstänksamt drar runt en gränd och Kazuma (röstskådespelaren) berättar:

Dessa killar är Keith och Dust, två äventyrare som jag nyligen fick lära känna.