Anonim

Hur man hanterar otacksamma användare | Hur man upptäcker en användare

Låt oss säga att du skriver "några killar dör av hjärtinfarkt klockan 15:00 om det är grumligt ut". Dör killen? Vad händer om du sa "någon kille begår självmord med pistol klockan 15:00 om det är grumligt", så det är bara upp till honom att besluta att dö eller inte.

Har du någon aning om vad som skulle hända i dessa fall?

0

Om du skriver någons namn i Death Note, dör de. Du kan skriva villkoren för deras död om de är möjliga och om de inte är möjliga dör de som standard (hjärtinfarkt). Om du kunde göra detta skulle det betyda att du skrev hans namn i anteckningsboken och att han kunde överleva. Det är omöjligt.

Det kan dock finnas ett sätt att göra ett villkorligt uttalande på ett begränsat sätt för att få information. "Bob dör av hjärtinfarkt klockan 12:00 PST om han lurade på Kimmy. Han dör av hjärtinfarkt klockan 13 PST om han inte gjorde det." Det är inte klart om detta skulle fungera eller inte. Du kan tydligt göra "Bob skriver L: s riktiga namn på väggen och kväver sedan" vilket skulle få honom att dö av en hjärtinfarkt om han inte vet. I något av de möjliga fallen skulle dock Bob dö och är förmodligen bara beroende av vad Bob vet eller observerar.

1
  • Så det kan egentligen inte användas för att göra något speciellt. Det är olyckligt.

Antagligen inte. Detta skulle innebära att dödsanteckningen kunde kontrollera människor utan att döda dem vilket Ljus definitivt skulle ha upptäckt och missbrukat.

För att utarbeta, föreställ dig att någon skriver: Gör X, om 1 + 1 = 3, dö av hjärtinfarkt. 1 + 1 är aldrig lika med 3, så dödsnoten kan användas för att kontrollera vem som helst utan att skada dem. Det skulle motsäga att det var en anteckningsbok om döden, det är också osannolikt att ljus inte skulle ha försökt och gjort just det.