Anonim

The Forest (Multiplayer) - EP02 - Butt Cloaca

I avsnitt 2 av anime börjar karaktärerna i Shiganshina-distriktet. När och hur kom de in i väggen Maria? Det visar dem på en flodpråm med andra flyktingar, men jag tror inte att det förklarar det. Finns det en grind vid floden som pråmen kan gå igenom? Om så är fallet, visas, förklaras eller attackeras porten någonsin?

Flyktingarna seglade precis in i väggen Maria. Det är inte mycket mer än det. Så vitt jag vet förklarades flodportarna aldrig, men de har visats. I kapitel 1 kan du se floden flyta genom murarna och i kapitel 73 kan du se mer detaljerat hur floden flyter fritt in och ut genom murarna genom barer. Jag antar att de kan öppna på samma sätt som de vanliga portarna. De har inte attackerats och det har inte förklarats varför. Vid denna tidpunkt är det vettigare att attackera de vanliga portarna än barerna, eftersom vi inte ens vet om Titans ens kan simma.

1
  • Okej, rättvist nog. Jag är glad att det finns en bild av det. Tack.

Båten var inte i Shinganshina District, det var i Wall Maria. Folket som bodde i Shinganshina var tvungen att springa genom den inre porten för att komma till båten. I anime skriker en person från Garnisonregimentet till alla att gå igenom den inre porten och att det kommer att finnas en båt på andra sidan som tar dem i säkerhet. Sedan sätter Garnisonregementet upp kanoner framför den inre grinden för att skydda folket som försöker komma på båten. Några minuter senare dyker Armored Titan upp och bryter mot innerporten. Alla människor ser att den inre grinden har brutits och de inser att deras enda alternativ är att försöka hoppa på båten.

De sprang helt enkelt genom de öppna portarna till Wall Maria och sedan till båten. Eftersom Shiganshina var en säker plats innan den kolossala Titan bröt mot ytterväggen var porten öppen. Så när muren bröts skyddade Garnison porten och släppte in Shiganshinas invånare så länge de kunde. När hotet blev för stort stängde de porten (som den pansrade Titan sedan bröt mot).