Anonim

Sasukes tankar om att älska Sakura!

Under sin tid då Obito var tillsammans med Madara sa White Zetsus honom att Rin och "Stupid Kakashi" var i trubbel. Obito skyndade sig så fort han kunde för att komma dit Kakashi och Rin var. När han väl kom dit såg han att Rin redan var död och att Kakashi var den som dödade henne. Samtidigt väckte Kakashi och Obito Mangekyou Sharingan som gjorde Kakashi svimma och Obito bara ledsen / galen. Obito blev så arg att han ramlade. Han dödade alla andra människor runt Kakashi och Rin. När han var klar gick han till Rin och kramade henne. Efter det såg han tillbaka för att se Kakashi som var på golvet.

Vid den tiden hade Obito en enorm chans att döda Kakashi, men av någon anledning ville han inte döda personen som tog bort hans livs kärlek.

Varför sparade Obito Kakashi? Varför dödade han inte honom istället? Kände han sig bara dålig för att ha dödat någon som var försvarslös, eller för att han skulle må dåligt för att ha dödat sin gamla vän? Finns det en annan anledning till detta, eller finns det bara ingen?

2
  • Han ignorerade honom helt enkelt. - Enligt wiki (Obito vaggade Rins livlösa kropp och ignorerade den omedvetna Kakashi.)
  • Han hatade aldrig Kakashi för vad som hände, han hatade världen för att ha orsakat det (tack madara för att han planterade fröet i hans sinne). Senare avslöjade han att han visste att hon var Jincurhiki med tre svansar och hoppade framför kakashi för att begå självmord. Madara spelade honom som en fiol.

För Obito var Kakashi ett offer precis som Rin var. Han anklagade inte Kakashi för att ha dödat Rin utan snarare för att "låta henne dö" och inte kunna hålla sitt löfte. Han var medveten om att Rin hade 3-svansarna inuti sig och valde att dö av Kakashis hand.

Därför motverkade han aldrig Kakashi själv utan snarare världen som skapade denna situation och tvingade Rin att begå självmord.

I kapitel 600 i Naruto, Frågar Kakashi Obito om han skyller på honom:

Kakashi: Kommer du inte att skylla på mig?

Obito: Med denna obetydliga verklighet, vilken nytta kommer att skylla dig på?

Obito: Jag har inget intresse för den här världens angelägenheter som håller på att försvinna.

Många människor vet inte varför Obito inte valde att döda Kakashi när han fick chansen. Obito valde att inte döda Kakashi eftersom de hade varit livslånga vänner.

Innan dess visste Obito att Rin hade de tre svansarna placerade i henne, och han kunde inte låta bli att göra det. När Kakashi "dödade" Rin utvecklade Obito och Kakashi sin Mangekyou Sharingan. När Kakashi svimmade på marken på grund av det, blev Obito arg och dödade alla dimmaninjorna runt.

Jag tror att han inte dödade Kakashi eftersom han visste att han var försvarslös.

1
  • 2 Sammanfattningsvis citeras svaret som föregår ditt relativt väl och har mer grund i själva berättelsen i motsats till en åsikt. Om du vill att ditt svar ska tas emot väl, skulle du göra det bra om du lägger till några källor som säkerhetskopierar ditt påstående här.