Anonim

Naruto Funny Soundtrack Collection [COMPLETE] [HD]

Efter att ha blivit Hokage, och så mycket mer i '' Boruto '', är det säkert att säga att Naruto har lärt sig mycket mer än när han bara var barn och ursprungligen lärde sig att använda Shadow Clone jutsu. Han har använt den ofta sedan dess och använde den samtidigt som han kämpade för att dra av sig sin Rasengan eller för att göra flera uppgifter i sitt dagliga liv. Uppenbarligen är det inte hans mest destruktiva jutsu, men om jag talar rent mästerskap med det tvivlar jag på att han skulle vara bättre på en annan jutsu.

Men med hur många jutsus och tekniker Naruto har nu, är hans Shadow Clone jutsu fortfarande den han är mest skicklig på? Om inte, vad då? är hans skickligaste jutsu, och när blev den hans skickligaste?

1
  • Jag skulle säga att hans mest trasiga jutsu skulle vara Sage-konsten: Super Tailed Beast Rasenshuriken. Det är en jätte Rasenshuriken med sex stigar salvia chakra och chakra från Kurama och alla andra svansdjur. Skuggklonens jutsu är bra men eftersom det delar chakrat jämnt mellan hur många kloner det finns, desto fler kloner du har desto svagare kommer de att bli.

Jag tror att hans starkaste justu är Sage Art: Super Tailed Beast Rasenshuriken, men hans mest PROFICIENT jutsu skulle vara multi shadow clone bara för att det är en förlängning av hans shadow clone jutsu, som är en av de första jutsu han behärskade och han har varit använder det sedan han var 12 eller hur gammal han än var när han försvarade Iruka.

På ett slagfält är Rasengan och Rasenshuriken variationer den mest skickliga, vi kan inse att när vi tittade på hur ofta den användes i striden och dess skador, sedan Kakuzus kamp mot Naruto såg han fram emot att förbättra den tekniken

På en mer allmän porpus problematiskt Shadow Clone jutsu som han använder för att inleda strider för att åstadkomma dagliga saker

Enligt min mening är Shadow Clone Jutsu den mest skickliga i allmänhet, det gör det möjligt för naruto att köpa tid att tänka och är ganska fantastiskt på alla sätt som han kombinerar mer destruktiva jutsus till det

Jag tror att det fortfarande är hans skickligaste jutsu eftersom han använder den hela tiden även i byn för att hålla jämna steg med arbetsbelastningen och hjälpa många. Han underhåller ständigt kage bunshin. Därför med så mycket användning kommer det att bli hans mest skickliga. Detta visas också av det faktum att han kan behålla ett stort antal av dem under en lång tid.

Men i en stridsituation är detta inte särskilt användbart. Så han kommer att använda sin näst mest skickliga (nästan lika skickliga) Rasengan och varianter av den. I striden med Delta använde han till exempel en mängd Rasengans och mycket mindre kloner. Han slår vanligtvis någon med rasengan om han kan komma tillräckligt nära. Han använder det nästan lika mycket som han använder vanliga slag.