Anonim

skribbl.io Fruktansvärda teckningar och värre gissningar

Jag är bara uppe till avsnitt 5 i Boruto anime men introduktionen antydde omedelbart vad jag tänkte och efter att ha sett det första avsnittet antyder det verkligen att Boruto är en brat.

Föreslår den här poängen att Naruto kan vara för skuld för den här situationen?

2
  • Den här frågan kan få ytterligare värdefulla svar på: parenting.stackexchange.com
  • Du kan också läsa manga, som händer efter de händelser som presenteras i anime, där du kan se en stor skillnad i förhållandet mellan Boruto och Naruto, är inte alls Naruto en hemsk förälder, det är tydligt att han försöker lista ut hur man kombinera familj och "familj" (byn) och gör sitt bästa för det (även i anime, som bara gillar, två gånger fram till nu). Också hård pappa betyder inte dålig far.

Ja och nej. Boruto agerar upprorisk och förbittrad mot Naruto eftersom han kände att hans far som Hokage tog honom ifrån sin familj.

Ursprungligen nonchalant i sina uppgifter som medlem i Team Konohamaru och är förbittrad över sin far och Hokages kontor eftersom det lämnade honom ingen tid för sin familj

Så småningom kommer Boruto och Naruto ögon mot öga i denna aspekt

Boruto kommer så småningom att respektera och förena sig med sin far och hans roll som Hokage

Men det mesta av Borutos arrogans kommer från hans härstamning och tror att han är bättre än alla andra

Av dessa skäl har Boruto en hög åsikt om sig själv och skryter fritt om sina förmågor, men hans arrogans har gjort att han inte lägger något värde på lagkamrater eller lagarbete, och tror att han kan göra vad som helst på egen hand

2
  • Då väntar jag på att berättelsen utvecklas: D
  • Som pappa som son, eller hur? Den verkliga funktionen av blodlinjen;)

Nej, jag skulle inte kalla Boruto en brat. Jag skulle kalla honom envis. Att vara son till utan tvekan den största shinobi / Hokage, är Boruto alltid känd och accepterad som sin fars son. Han känner att han inte har någon identitet för sig själv förutom att vara 'den sjunde sonen ... !!!' varför han föraktar sin far. Naruto, som kan ta ner en hel Zetsu-armé, misslyckas med att vara pappa eftersom han själv inte hade någon far (Iruka, Jiraiya, Kakashi var nära farfigurer) och vet inte hur man ska erkänna sitt barn. Boruto föraktar det faktum. Han vill höja sig över än att vara sin fars son vilket han misstag för att vara bättre än sin far. Inte bara när det gäller naturen utan också i styrka.

Boruto, som alla barn, har mycket kärlek till sin mor och Himawari och tål inte att se dem olyckliga. Så det är naturligt för honom att känna att hans far inte har tid att spendera med sin familj vid viktiga tillfällen som Himawaris födelsedag. Han förstår inte vad det är att vara en Hokage, åtminstone tills de senare episoderna där han påpekar att han fortfarande inte har förstått sin far än.

I sitt tankesätt känner han att det skulle bli ett bra sätt att komma tillbaka till Naruto att bli starkare än Naruto. Att veta att hans far bara har en person som kan matcha upp till sin nivå. Han försöker lära av honom.