Anonim

'Indiecalypse' # 4: Ethans berättelse

För ett tag sedan fick jag veta att författaren till en manga jag älskade dog men att dess konstnär (Katou Yoshie) fortfarande var verksam. En av mangorna han / hon arbetar med heter Majo x Kamikakushi, men jag har inte haft tur att hitta någonstans att köpa den.

Kan någon hjälpa mig att ta reda på var jag köper den? Tydligen ser det ut i tidningen Gangan.

4
  • Jag redigerade din fråga för att begära juridiska källor eftersom det inte är tillåtet att fråga om "olagliga" källor här.
  • Förändringarna som @Dimitrimx gjorde gjorde den här frågan OK, det kan hjälpa människor att hitta dig en plats att köpa den om du inkluderar vilket land du bor i.
  • Jag antar att det kan vara svårt att hitta det i Spanien.
  • Det verkar som att detta inte bara är svårt att hitta i Spanien, men nästan överallt utanför Japan. Enligt Baka Updates skannas det inte ens. Det finns ingen Wikipedia-post, ingen MyAnimeList-post, ingen Anime News Network-post. Det listas inte under Yoshie Katous MyAnimeList-sida. Det enda beviset jag hittade att det till och med finns var på någon italiensk blogg som bara listade alla manga som för närvarande körs i Shounen Gangan. Tyvärr tror jag att det enda sättet du kan läsa detta är att köpa den japanska utgåvan av Shounen Gangan eller den japanska tankoubon och lära sig att läsa japanska.

Som nämnts i Torisudas kommentar verkar det inte finnas mycket information om denna manga, inte ens på japanska. (Det finns ingen Wikipedia-artikel etc.)

Det verkar inte heller någon tankobon för denna serie. Med tanke på detta är det bästa / enda sättet att läsa det genom att själva köpa tidningarna Gangan.

Enligt den japanska Wikipedia-artikeln för Monthly Shonen Gangan, Majo x Kamikakushi publicerades 2015/02 - 2015/04. Jag letade efter dessa problem och hittade dem bara på Amazon Japan (inte nya men begagnade objekt):

  • Månads Shonen Gangan 2015/02
  • Månatliga Shonen Gangan 2015/03
  • Månads Shonen Gangan 2015/04
1
  • Jag tror att detaljerna om hur man köper den från Amazon Japan och levererar den till din adress är utanför ämnet, så jag tar inte med den här. Det beror också på ditt land, medan jag försöker göra detta svar så allmänt som möjligt.