Anonim

Unix & Linux: Finns det ett sätt att ställa in nätverksproxy över hela systemet? (7 lösningar !!)

Medan han tränade sin efterträdare förvånas All Might ofta av Midoriyas förmåga (eller brist på sådan) att kontrollera One-for-All. Han noterar saker som, "Jag antar att du bara kan använda 5% av den här kraften just nu".

Var alla användare och tidigare användare bara mer skickliga i att anpassa sig till denna Quirk?

Ja, den andra efterföljaren för One-For-All var handplockad av tidigare användare bland de mest lämpade att använda quirk. Gran Torino nämner att även om Toshinori / All-Might föddes konstig, hade han stor motståndskraft och uthållighet för att upprätthålla en-för-alla-makt.

Midoryia hade ingen tidigare träning och han hade inte heller bra konstitution eller muskelstyrka för att hålla jämna steg med One-For-Alls stora stress på kroppen. Det är därför All-Might har dessa ofta kommentarer om honom.

Kroppen som Midoriya hade är inte ett perfekt fartyg för alla för närvarande (just nu). Men hans föregångare var bättre fartyg. En för alla är starkare för Deku än All Might. På samma sätt kan Deku och alla ha starkare modeller av en för alla än Nana Shimura. Det beror på att det finns en kraft för alla lager. Så motreaktionen ökar också. Därför är det svårare för Deku att bemästra en för alla.

Jag följer anime och svaret bygger bara på det,

Först och främst, som varje kraft är unik och har olika träningskrav som du kan se i UA. På samma sätt är varje person också unik, ungefär som den verkliga världen. Du kan definiera denna unikhet över många olika faktorer.

Således kommer Deku att se saker och förstå dem vara annorlunda än vad All Might eller någon annan. Exempel: Deku använder Mikrovågsugn för att utforska sin kontroll över kraft som All Might aldrig övervägde.

Detta skulle också dra slutsatsen att deras sätt att använda kraft kommer att vara annorlunda, vad du ser i serien senare att Deku förlitar sig på Footwork och strategi där All Might använde Punches.

Kommer nu till din fråga:

  1. Eftersom All Might skadades, Deku fick är befogenheter ganska tidigt (Som det var planerat att ges till hans super senior som hade mycket mer utbildning och erfarenhet). Således gör han oförmögen att helt kontrollera sina krafter. Vi vet inte i vilken ålder de andra användarna av One for All fick sina krafter. Men de kan vara äldre än Deku när de fick dem, så Deku ser ut att kämpa mer mot dem, som förmodligen fick det att se lätt ut.
  2. Deku har forskat mycket och gjort sin egen databas som gör honom ganska skicklig i strategi och snabbare att svara på svåra situationer, också från början utan någon utbildning. Vilket kanske inte är möjligt med andra användare av All For One.

Således om du säger att de var skickliga kan du hitta Deku att vara skarpare. Men det är mycket okänt.