Anonim

NUNS 3 - Del 6 - Fem Kage-toppmötet - kallt krig

När Naruto tränar med Jiraiya. Det är bladets plan att skydda Naruto från Akatsuki. Varför attackerade inte hela Akatsuki-teamet dem. Jag är säker på att de kan avsluta dem. Plus Black Zetsu är en sensorisk typ, vilket innebär att han enkelt kan upptäcka Naruto var han befinner sig. Så varför attackerar inte Akatsuki som helhet Naruto direkt medan han tränar med Jiraya?

2
  • Eftersom de måste sätta tailed vilddjurchakra i Gedo Mezo från den lägsta (Ichibi) till Högsta (Kyuubi). Om de fångade Kyuubi först än att de kommer att behöva för att hålla honom fängda ALIVE tills de fångade alla återstående Bijuu, jag tvivlar på att Kakuzu vill mata extra mun -__-
  • Jag tror att anledningen är att det skulle sätta en högt ljud i ninja världen. :)

Din fråga är lite svår att förstå, men jag tror att du frågar

"Varför attackerar inte Akatsuki som helhet Naruto direkt medan han tränar med Jiraya?"

VARNING: LÄTTA SPOILER UNDER. LÄS PÅ DIN EGNA RISK!

Innan jag förklarar min forskning kommer jag att ge en tl; dr nedan:

TLDR: De hade inte arbetskraft, människor och struktur för att utföra uppgiften vid den tiden.

Svaret på detta beror på hur Akatsuki fungerar. I anime när Akatsuki har sina möten efter att ha fångat Gaara sägs det att varje medlem har ett jobb att hitta och hämta ett Tailed-Beast från de separata ninja-klanerna. Det visas också att när ett djur har hämtats krävs mycket chakra från dem alla tillsammans för att faktiskt ta bort och innehålla odjurets kraft. När Deidara (Akatsuki-kille med lerbombtekniken) fångar Gaara och sedan riktar sig mot Naruto kallas han av andra medlemmar som kallad girig för att ta "mer än ett mål". Det visas också att Akatsuki jagar parvis som de alltid har visats. Mitt svar på din fråga har många poäng. Det första är att Akatsuki är ett konglomerat av oseriösa ninja, därför vill de inte fungera som ett stort team eftersom det finns en hel del spänning bland karaktärerna. För det andra var personen som skulle få Narutos odjur Itachi, men han stavade på grund av sin konfrontation med Sasuke.

Slutligen, som sagt här, skulle det ha varit OMÖJLIG att göra detta när han var yngre eftersom den 3: e och 4: e Hokages kunde och skulle ha dödat dem alla, ingen tvekan.

Även när Tobi attackerade Naruto vid födseln misslyckades han med att stjäla odjuret eftersom Minato var för OP för honom. Och även när han tränade med Jiraiya var de inte så kraftfulla för att Jiraiya hade spårat dem och talar om att de får större inlärning av nya tekniker men ingen visste deras motiv då så de var inte ett hot.

3
  • 2 Kom också ihåg att Itachi respekterade Jiraiya som en motståndare. Och han trodde att det mest han och Kisame kunde göra mot honom är att stoppa honom. Så åtminstone var de lika maktiga
  • 2 Vi har markdown för att stödja spoilers och blockquotes. Överväg att använda dem.
  • @ z tack jag redigerade och lade till i spoiler-taggen tack för att du gav mig en länk för att förbättra.

Det noterades i kapitel 353, sidan 5 att med hjälp av förseglingstekniken: Phantom Dragons Nine Consuming Seals som Akatsuki använder för att försegla bijuerna i den demoniska statyn av den yttre vägen, måste bijuu förseglas i ordning från Ichibi / One-Tail (Shukaku - Gaara) till Kyuubi / Nine-Tails (Kurama - Naruto) baserat på deras antal svansar.

På grund av detta, snarare än att inte kunna attackera Naruto medan han tränar med Jiraiya eller de hade inte arbetskraften, människorna och strukturen för att utföra uppgiften vid den tiden. som Hikari hävdade är det mer för att de inte behöver skaffa Kyuubi vid den tiden eftersom de fortfarande jagar de andra bijuerna.

I takt med tidslinjen fångades Gaara när Naruto avslutade sin träning. Vilket innebär att Akatsuki vid den tiden inte har förseglat ens en bijuu sedan Gaaras Shukaku skulle gå först till statyn. Således, ännu en gång, inget behov av dem att jaga Kyuubi vid den tiden.

2
  • 1 korrigera mig om jag har fel men när Shukaku extraherades hade inte statyn redan några ögon som tyder på att Akatsuki redan har förseglat ett par tailed djur innan de gick till Gaara?
  • Jag tror att det bara var inkonsekvens för animering. Såvitt jag vet är Gaara den första som extraheras. Du kan se att det är en animationskonsistens, efter att Shukaku extraherades är ögonen alla halvöppna, men senare när de extraherade Hachibis tentakel är några ögon stängda.