Anonim

N-Word \ "Double Standard \"

I början av Re: Zero Elsa spelade som en huvudkaraktär och spärr för Subaru. Vi lär oss också att hon lyckas fly levande och säger att det inte är slutet på henne. Elsa är en av de människor som verkar vara emot det kungliga valet. Anime är redan 19 avsnitt in och vi hör aldrig från henne igen. Jag tycker att det är konstigt eftersom både Felt och Old Man Rom spelar en roll i Royal Election men Elsa inte comeback.

2
  • Jag är inte riktigt säker på om hon är emot Royal Election. Hon hade en arbetsgivare och hennes mål var Emilias insignia. Det är möjligt att en av drakeprestinnekandidaterna är hennes faktiska arbetsgivare och försöker sabotera Emilias chans att bli vald.
  • translationchicken.com - du kan se henne igen i Arc 4 :)

Elsa kommer inte att spela en aktiv roll i den aktuella bågen. men hon kommer att återvända som en av de största antagonisterna (som betelgeuse) i nästa båge.

3
  • Åh wow. Jag hoppas att detta bekräftar säsong 2. Tack för svaret. Jag menar vem vill inte se mer söt gotisk knivflicka.
  • @Enkrypton Som jag minns finns det en lätt roman som anime baseras på / tas från, så att veta vad som kommer att hända flera bågar framåt är vanligt, men betyder inget för att anime ska fortsätta.
  • @Enkrypton i bästa fall måste du vänta på Tappei Sensei för att avsluta båge 4-relaterad volym som jag gissar runt (10-18) vilket tar minst 2 år. 23/25 september 2016 släpps Vol 9

Hon är redan avliden som det stod i wiki. Även om orsaken till hennes död fortfarande är okänd. Mer information här.