Anonim

Fit Trek With Brooke Ence och Mat Fraser: Avsnitt 1 – Schweiz

Jag vet att Oda redan fått något liknande att hända men kan det vara en logisk brist? Jag vet också att en liknande fråga har ställts men ingen svarade på något som var relevant för det jag ville förstå.

1
  • Hej. Kan du utarbeta hur lik den frågan du hänvisar till är? Om möjligt, ge en länk till var du hittade den så att andra kan bekräfta om detta verkligen har besvarats eller inte. För om det ber om samma sak och det finns på den här webbplatsen, anses det fortfarande vara en duplikatfråga, även om den ännu inte har besvarats. Tack! :)

Inte alls.

Att vara i havsvatten eller utsättas för havssten förändrar inte den fysiska sammansättningen av användare av djävulsk frukt av paramecia-typ, det gör dem bara oförmögna, vilket demonstrerades när Luffy nedsänktes i havsvatten under Arlong-bågen, medan han inte kunde röra nacken fortfarande kunde att sträcka så att Nami kan hålla huvudet över vattnet.

På samma sätt skulle Brook inte kunna utnyttja sina förmågor aktivt, men han skulle fortfarande stanna i sitt odöda tillstånd.

Om han drunknade, skulle hans krafter fortfarande fungera som IG_42 angav, men om han rörde på havsprismasten och dödades, skulle han inte komma tillbaka, för sett när han var fångad av krokodil, var stängerna gjorda av sjöprismesten och Luffys krafter var Inaktiverad.

1
  • 1 Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.