Anonim

Irelias nästa toppmodell cykel 1 avsnitt 7

Mirais kropp försvann / konsumeras / upplöstes under striden mot Kyoukai no Kanata, då finns det den här versionen av henne i Akihitos "drömvärld" som löses upp på skärmen, sedan månader (?) Senare lever hon i kött och blod (ordspel avsedd).

Så vad hände? Var hennes blodkontroll så hög att hon ville tillbaka till en fysisk kropp, eller är det någon tillämpad Phlebotinum fiat?

2
  • Att läsa frågetiteln efter att ha lagt upp den är faktiskt värdelös; själva titeln förstör det.
  • Kanske kan du ändra det till en begäran om förklaring av animeens slut? På en mer relevant anteckning får serien två filmer, varav den ena släpptes 14 mars och den andra som släpps 25 april. Den första filmen är en sammanfattning av serien medan den andra äger rum ett år senare - de kanske slutar svara på din fråga. Jag föreslår att du läser de lätta romanerna (originalmediet), men de har inte översatts så du har tur om du inte kan läsa japanska.

Jag vet att detta är en slags zombie, ledsen och rent spekulation från min sida, men jag tror att det gick så:

Mirai försvann ursprungligen genom att absorbera KnK i hennes kropp, så hon blandades med den från början ... men hon var aldrig riktigt död.

Med KnK som utövar all sin makt för att bekämpa hennes blod skapas en annan dimension, men deras existens i den världen är en övernaturlig manifestation av praktiskt taget kroppsliga varelser. KnK måste använda allt fokus som bekämpar sitt blod, vilket är en konstant angripare i sin kärna, och på något sätt skapas detta. Även om den exakta anledningen till att detta fenomen inträffar och att dess funktion inte är kristallklar, är den ganska tertiär till denna punkt, så jag kommer att undvika digression.

Efter striden är KnK inte så stark som en gång, eftersom det tog ett ganska dåligt dunkande. Försvagad (trots yttre inblandning, till nämnda partis förvåning), kan Aki dämpa KnK helt efter att ha lärt sig att kontrollera enbart en bråkdel av KnKs fulla kraft, och han absorberar den tillbaka i sin kropp (som faktiskt inkluderar Mirai också). Eftersom det är Akis viljestyrka som nu aktivt tar kontroll över det, snarare än att bara slåss i samma fartyg, försvinner Mirai för eftersom KnK inte längre är den som vill den alternativa dimensionen där hon skulle manifestera sig. Hon är verkligen fortfarande inne i KnK, som Aki absorberade och har åtminstone delvis kontroll över.

Senare är hans extrema önskan att träffa henne igen, och att återuppleva hans minnen från det första mötet, så potent att han faktiskt utövar en del av KnK: s makt omedvetet, extraherar henne från det och placerar henne precis där han helst ville att hon skulle vara.Han visste vad han tänkte vid den tiden och rusade till den plats som han hade sett henne i sitt sinne, och visste att ringen försvann innebar att hon hade återförenats med den, liksom hans djupaste önskan.

Kan dock ha fel. Ta det eller lämna det :)

1
  • 1 Detta är inte ett forum, det finns inget sådant som en zombiefråga. Svaren på SE-webbplatser är guld, det är aldrig för sent att gräva guld. Du uttrycker din poäng ganska övertygande.

I Mirai-höna, Akihito funderar över saken (cirka 7 minuter in i filmen).

Akihito undrar om Mirais minnesförlust var KnK: s. Jag antar detta för att antyda att Mirai är där i första hand också har gjort KnK.

Denna förklaring verkar överensstämma med vad vi lär oss om KnK under Mirai-höna: att det i själva verket är någon form av "grind" mellan människans värld och människans värld. Det vill säga det verkar helt troligt att KnK kunde ha transporterat Mirai varifrån hon var och lagt tillbaka henne i den mänskliga världen.

KnK: s motiv för att göra det verkar dock oklara för mig (i den mån KnK är tillräckligt känslig för att ha motiv) - Mirais släktlinjes enda syfte i livet var att förstöra KnK, så jag tycker det är nyfiken att det skulle välja att vara användbart Mirai på detta sätt.

Jag tror det sedan Dreamshade Kyoukai no Kanata absorberades tillbaka i Akihito Kanbaras kropp, kanske han hade haft någon omedveten kontroll över den andra dimensionen som Dreamshade skapade, och eftersom han ville ha Mirai Kuriyama så illa, kunde han ha fört henne tillbaka från den dimensionen. Det var trots allt hans drömvärld.

3
  • 3 Jag antar att det är spekulation från din sida, eller har du några källor?
  • Ja, det var spekulation från min sida men de andra möjligheterna är inte så övertygande. För det första har hon använt allt sitt blod för att besegra drömskärmen, hon har ingen kropp att regenerera nytt blod. För det andra saknade Akihito verkligen henne, han höll till och med hennes ring med sig, den ringen försvann från hans hand. Om Mirai Kuriyama nu hade dykt upp, hur skulle hon ha tagit den ringen från honom utan att han märkte det? Därför trodde jag att det skulle vara troligt.
  • Akihito trodde hela serien igen och tänkte till slut att hans känslor kom fram till henne eller att det var i ödet eller att det var på grund av allt som Kuriyama-san gjorde, kanske var det trots allt viljestyrka.

Det är en skit, men jag skulle vilja lägga tanken där ute att författaren förmodligen trodde att hennes återuppbyggnad av hennes kropp lätt kunde förklaras av hans överbelastning på mat i butiken, hon kunde lätt ha känt hans känslor och bestämt det skulle vara bättre att leva, den i dimensionen hade en annan klädsel på, jag är villig att satsa på att det var författarnas sätt att låta oss veta att den verkliga redan var ute och försökte bygga upp sin kropp, trots allt hon kunde fylla på hennes blod mycket snabbt efter bara en måltid, varför inte kunna skapa en tunn kropp när konstruktionen och han kämpade så att hon kunde äta och bygga upp sig själv? Inte ett så stort plothål när du analyserar karaktärernas förmåga och ledtrådar som läggs i kampen. Mer äta för extra näring, och en annan version av henne i dimensionen än vad som sågs tidigare. Otroligt väl planerad ut om du hittar brödsmulorna för att komma till den mest uppenbara slutsatsen.

hon sa att den ursprungliga kroppen av henne själv var långt borta, vid den tidpunkten var det bara hennes ande som kämpade striden med KnK men det visade att jag tror att hon var bunden någonstans där det vad han än var hade kommit, även om jag kunde ha fel på det.

det finns massor av kontroverser om exakt vad som hände, men på grund av orden som hon antog tror jag att hon aldrig var fysiskt inne i KnK men hennes kärlek hade skapat Aki-dummy. vilket för mig är utom konstigt och jag trodde nästan att hon skulle döda det eftersom det var hans minnen på ett sätt.

en del av det verkade skyndade med att skicka alla hit och dit och kanske är det bara det faktum att jag läste sub, men jag kunde inte förstå översättningen i vissa delar som kan vara felaktiga för skillnaden är språköversättning.

när ringen försvann från hans hand och slutade föra honom upp till taket på skolan misstänkte jag omedelbart att han orsakade sin egen illusion, för även om hon gjorde komma tillbaka och hade återförkropptat sig själv, skulle hon inte ha kunnat göra en ring som magiskt dyker upp igen från hennes kärleks hand till hennes rosa. då måste du tänka "Varför dök hon inte upp med sina glasögon också?"

det är tråkigt att tro att hon faktiskt församlade till slut, men så verkar det ha fallit.

anime där flickors församling verkar vara den enda typen av anime jag kan hitta på senare tid utan att ens veta att det är vad jag tittar på tills jag är uppslukad, jag har slut på anime-alternativ med tanke på att jag läser och tittar på för många mangor och anime.

det här är min tolkning av hur saker och ting föll, ser ut som Aki blev galen: '(

sjuk måste titta på filmen