Anonim

Radera Steam-spelinformation för att starta ett nytt spel

jag gjorde färdigt Agarest: Generations of War Zero, och kommer nu att börja spela Agarest: Generations of War innan du spelar Agarest: Generations of War 2. Men jag undrar om uppföljaren fortsätter från den sanna änden eller den normala änden.

Jag frågar detta, som när jag spelade Atelier Meruru det fanns en spoiler av det sanna slutet av Atelier Totori:

Totoris mamma är inte död, eftersom Totori säger till Meruru att hennes mamma bara dök upp. Med tanke på de verkliga slutkraven för Totori, vilket kräver att besegra Evil Face som Totoris mamma satte igång för att döda, skulle det vara vettigt.

Om Agarest: Generations of War 2 fortsätter från föregående spels sanna slut, då skulle jag planera att spela om Agarest: Generations of War Zero med Digest Mode eftersom det alltid kommer att ha det sanna slutet (jag tänker inte göra det just nu för jag måste spela även om alla Noll igen).

Som Agarest: Generations of War slutar gör Agarest: Generations of War 2 fortsätta från: Det sanna slutet eller det normala slutet?

Agarest 2 följer varken slut. Det äger rum i en alternativ verklighet från de två första spelen så bortsett från några nick och hänvisningar till dem, är det en fristående historia.

1
  • Jag kan bekräfta detta. Från japanska Wikipedia, " "som i grunden säger att det äger rum i en parallell värld, så tidslinjen är inte kopplad till de tidigare verken.