Anonim

Sdach Game ចុ ម! ស្តេ ច ធ្វើ អីចេះ ជាមួយ កញ្ញា ចិន - Mobile Legends Tik Tok Khmer

Vi vet att Dracula besegrades tidigare (cirka 100 år innan serien började). Det var då hans namn ändrades till Alucard.

Det är dock uppenbart att han levde innan det. Hur länge levde han? Har vi en beräknad tidslinje för händelser?

Enligt Hellsing Wikia föddes han 1431. Det gör honom 582 år idag. Men det står också att han var 568 år 1999 och 599 efter en tidshopp.

[...] Född 1431, [...] Han är förmodligen den första vampyren som någonsin funnits.

568 (1999), 599 (tidshopp)

2
  • Vet vi var denna information kommer ifrån?
  • @MadaraUchiha Jag tror att det kom från den "ursprungliga Dracula" i Wikipedia stannar: "Vlad III, prins av Wallachia (1431 1476), [...], även känd under sitt patronymnamn: Dracula." Eftersom Alucard är / var Dracula verkar informationen vara härifrån.

Enligt hellsing-wiki:

568 (1999), 599 (tidshopp)

Alucard är namnet hans mästare gav honom eftersom det är Dracula bakåt, men senare i anime säger alucard att han heter Vlad Tepes till sin herre.

så om du tittar på alucards historia och kolla in hans ålder står det att han föddes 1431 och hans ålder nu skulle vara 582 år gammal och 568 år 1999 och 599 i en tidshopp. Så om du tittar längre och kolla in namnet Vlad Tepes och läser hans historia kommer du att få veta att han är känd för att rensa mänskliga skogar genom att impala dem vilket fick honom att få namnet Vlad the Impaler av den ottomanska som så kom över spetsiga män. Men det är inte poängen poängen är att om du tittar på det år han föddes som var 1431 samma som alucard skulle hans ålder nu vara 588 år från och med idag, och alucards ålder är 582 från och med idag (mycket nära varje annat) men ironiskt nog har de ingenting gemensamt alls. de har bara mycket små saker som motsvarar varandra.

så teoretiskt är Alucards namn bara ett namn och har ingenting att göra med den faktiska personen förutom att Vlad dog och (bara en berättelse) hemsöker sina offer och torterar dem som och odöda varelser. Hmm precis som alucard eftersom han också är odöd.

Trodde att jag skulle lägga ut det här för att jag tyckte att det var intressant och det bara matar min nyfikenhet hoppas ni tyckte om det lilla faktum. och om ni inte riktigt tror på mig så är det bra att slå upp det och kolla in det och om ni tycker att jag har fel berätta för mig att det skulle vara en glädje att höra mer och förbättra mina forskningskunskaper.

Tack för att du läste