Anonim

När festen går efter Laude som gick in i Moon Culvert med Reisha stöter de på ett annat Heart of Gaea. Luca verkar sedan byta till Nenesha med att hon säger att Heart of Gaea är hennes kropp.

Med tanke på att Nenesha sa att det var hon som skulle betyda att detta inte skulle vara ett hjärta av Gaea Frelia kan ha gjort för att skapa landet Metafalss, så vad är Neneshas hjärta av Gaea för? och varför skapades det till och med som i Infels dagbok skrev hon att den gudomliga budbäraren dödade Nenesha

Neneshas själ överfördes delvis till ett hjärta av landet, för trots att Metafalica misslyckades, exekverades delen av den helt oavsett för att Raki bara dödade henne och det hindrade inte låten från att fullt ut manifestera dess effekter. (ref: Ar tonelico II Setting Encyclopedia, avsnittet Historia)

Och Frelia kunde inte ens ha skapat ett hjärta av landet eftersom hennes torn skapades genom att få partiklarna i luften att vibrera för att förvandla dem till de material som utgör tornet, vilket är ett inert land tillverkat helt av metall (ref: Ar tonelico III Setting Encyclopedia, avsnittet Wave Theory). A Heart of the Land proper skapar ett helt levande land och kräver mycket mer komplexa processer och faciliteter för att det ska kunna skapas.

2
  • Så varför var det i Moon Culvert? enligt min förståelse är Moon Culvert djupt inne i tornet och verkar vara en konstig plats för kärnan i det nya landet att dyka upp
  • Eftersom det inte skapades för att skapa ett nytt land och slutade dyka upp av en slump: det dök först upp över Metafalss himmel. Infel gömde det bara i Culvert så att ingen någonsin kunde ta bort det medan hon försökte hitta metoder för att kontakta Neneshas själ inuti hjärtat, och den hon slutade utveckla var viloläge när hon fick veta att det var omöjligt att återuppliva Nenesha. för att hennes kropp hade försvunnit när hon upptäckte hur hon kunde ta ut sin själ från hjärtat.