Anonim

#RELATIONSHIPS SUNDAY #SERMON: #WIIFM Vad finns det för mig? (Del 2)

De har faktiskt ett märkligt förhållande. Mot slutet av striden vid Marineford hade han en fashback till någon tid han tillbringade med Roger, och hur han inte alls var intresserad av Raftel, även om Roger berättade var det var. Hur kommer det sig att tidigare än så, när Shanks konfronterade honom med att stoppa Ace från jakten på Blackbeard, erkände han att de brukade slåss mycket med Rogers skepp.

Ja, vi vet att inga pirater har någon ordentlig relation, men skulle någon som Doffy ha en kopp te med Crocodile alls? För att inte tala om den enorma hemligheten Roger skulle precis avslöja så avslappnat.

De är bara vänliga rivaler. På samma sätt som Shanks och Mihawk. Att känna Roger (han hade en liknande personlighet som Luffy, noterad av Rayleigh och Shanks själv) var han frisinnig. Om det fanns en Yonko vid den tiden skulle det vara Roger, Whitebeard och Shiki. Den enda skillnaden var att Roger steg till toppen och blev Piratkung innan han avrättades.

Att vara de bästa hundarna under sin tid, är det utan tvekan att de skulle engagera varandra i slagsmål mot varandra men sluta lösa det med ett skratt efter striden. Roger litar på WB och på samma sätt litar WB på Roger och därmed dricksscenen.

7
  • Jag håller med om det, men shanks och miwhawk är rivaler som ville överträffa varandra men de "kämpade" inte på riktigt.
  • @TGamer Det gjorde de tills Shanks tappade en arm
  • De kämpade verkligen förrän Shanks tappade armen. Mihawk slutade utmana honom på grund av hans "handikapp". Det är Mihawks besvär. Kämpa mot en kille som förlorade en" arm "och vinna eller slåss mot en kille som förlorade en arm och förlorar? Hur som helst står hans stolthet som svärdsman på spel.
  • Jag tror att Shanks inte blev svag på grund av sin arm. Jag kan faktiskt argumentera för att han är starkare än han någonsin har varit nu. Hans haki-kollision med WB i WBs skepp och hans närvaro ensam i slaget vid Marineford räckte för att bevisa det. Jag tror att det bara är Mihawks stolthet som en svärdsman att han ser att en man tappar en arm är ett handikapp, det är därför han satsade på att höja sin egen rival, Zoro. Redigera: Man kan vara en bättre svärdman men man bör också överväga den andra delen, kämpa förmåga. I One Piece-världen kan inte ensam teknik rädda dig. Det är därför Haki är så bra.
  • 1 Du verkar anta att Whitebeard och Roger hade en rivalitet som liknade Garp och Chinjao. Låt mig ta reda på saker, Whitebeard och Roger kämpade aldrig till döds som mangan hade visat. WB och Roger är liknande till Shanks och Mihawk. De litar på varandra även om de är rivaler. Det var därför Roger till och med var beredd att berätta platsen för One Piece till WB. Precis som hur Mihawk informerade Shanks om Luffys bounty. De hade bara en avslappnad drink. Chinjao och Garp hade en ensidig rivalitet. Garp ser på CJ som inget annat än en pirat som behöver stoppas, inga långvariga känslor som Rogers.