Anonim

107 Gravity Falls Fakta du borde veta! | Kanal Frederator

Så som du kan se i fyllmedlen att när Ashura hjälper de andra byborna använder han en jutsu precis som Rasengan.

  1. Är detta den Rasengan vi känner och älskar, eller är det en annan jutsu för att säga en vindsläpp?
  2. Om det verkligen är Rasengan, betyder det då att Ashura är den ursprungliga skaparen och inte Minato Namikaze?
  3. Om den andra är sant, kan detta betyda att Minato har några relationer med tsutsuki?
3
  • Jag menade Minato BTW men båda uttalandena är korrekta.
  • Du kan alltid klicka på redigeringslänken under ditt inlägg för att fixa saker snarare än att kommentera. Det kommer att göra det mycket lättare att läsa (och då behöver människor inte filtrera igenom kommentarerna för att ta reda på vad du menade.)
  • @Becuzz Jag visste inte, jag är ny på den här webbplatsen men tack för att du berättade för mig detta

Det beror på vad du anser vara kanon. Nästan alla Ashura och Indra och till och med Kaguya backstory grejer var bara anime fyllmedel. Manga har nästan inget av det. Således, i mangan, nämndes inget om att Ashura någonsin använt Rasengan, eller i stort sett någon specifik jutsu för den delen. Indras ögon liknade knappt en Sharingan, och Hagoromo var aldrig känt för att inte ha Rinnegan. Så i det avseendet är Ashura inte skaparen, det är bara anime bara fyllmedel. De valde sannolikt saker som Rasengan och Sasukes Mangekyou och lade dem på de två bröderna för att försöka få allt att se mer ut som öde eller något, symbolik för att saker och ting upprepar sig själva. Dess ganska låga kvalitetshistoria och ett plothål eftersom Madara inte har samma mönster trots att han också var en Indra-migrant. Historien handlade inte om ödet, utan istället om hur Naruto använde den kraft han fick för att förändra saker, när världen äntligen var redo för det.

Om du överväger anime-filler kanon, så är han verkligen den ursprungliga skaparen, men som ett annat svar här påpekar, gav han det inte vidare. Minato utvecklade definitivt Rasengan på egen hand. I det avseendet är de båda skaparna, Minato återupptäckte det bara.

Ingen visste ens vem Indra och Ashura var innan Hagoromo berättade sin historia. Indra är Ashura är antik historia. Inte ens Hashirama / Madara visste om dem.

Ja, Ashura var skaparen av Rasengan. I själva verket hade han redan skapat en avancerad version av det-flera Rasengans. Men hans jutsu förmodligen inte överlämnades till nästa generation, det glömdes bort.

Minato återupptäckte Rasengan och blev i huvudsak den nuvarande skaparen. Rasengan är faktiskt en chakraboll - du kan lägga till en Wind Release till den och göra den Wind Style och starkare också. Anledningen till att den är så kraftfull är att den är ren chakra, till skillnad från andra jutsus där du måste konvertera ditt chakra till önskad "stil", som Fire ball jutsu.

Det är uppenbart att Minato inte har några förbindelser med Otsutsuki-klanen.

Du har redan besvarat det själv. Det är ett fyllmedel.

Bortsett från det, tror jag inte att det räknades som Rasengan, eftersom det inte egentligen var en perfekt komprimerad sfär, utan en rund instabil massa av vindfrigörande chakra. Så du kan säga i detta fyllmedel, Asura använde en proto / pseudo / imperfekt vindfrisättning: Rasengan. Rasengan var också uttryckligen anges att baseras på Tailed Beast Ball, som automatiskt gör det strukturellt och funktionellt annorlunda än vilken Wind Release-teknik som Asura använde i det här avsnittet. Det ser ut som en Rasengan, men det är det inte. Precis som Chidori och Raikiri liknar vilken teknik den tredje Raikage använde.

Det finns ingen relation mellan Minato och Ōtsutsuki-klanen.

... Ashura skapade Rasengan, den övergavs aldrig eftersom ingen hade förmågan att återskapa den eftersom begreppet chakra var nytt för världen Indra hade sin sharigan under sin kamp med Ashura ... I m ganska säker på att historien var Canon förklarade den saker i huvudberättelsen till skillnad från sidouppdrag som används för fyllmedel

1
  • Kan du ge citat eller ytterligare information?

Precis som GK A sa att Ashras chakra-vindfrigörande liknar rasengan precis som chidori och raikiri liknar den tredje raikage-dragkraften i helvets belysningstil jutsu plus det är möjligt att ashra skapade rasengan men på grund av det faktum att han inte undervisade någon hur man gör det och ingen gränsar för att försöka kopiera det kan bero på att det var han som jutsu som hans grej.

så småningom när tiden går förbi glömdes hans jutsu och minato namikaze återupptäck det på grund av inspiration från ett svansdjurs mest kraftfulla jutsu som kallas svansdjursboll men igen är det mycket möjligt att säga att ashra inte skapade rasengan utan födelsetillståndet eller form av det precis som hur rasengan är födelsetillståndet eller formen för rasen-shuriken och igen ashras rasengan som jutsu var en jutsu av projektiltyp medan minato rasengan är en jutsu av kontakttyp.

så tekniskt fick de båda inspiration från svansdjurskulan men hade olika lag för mänsklig besittning som hur Ashras rasengan som jutsu kopierade projektilfunktionen i svansdjurskulan men var en chakrakula som bubbla med fem rasengankulor som roterade i den och hur minatos rasengan kopierade enhetsfunktionen hos svansdjurskulan men var en kontakttyp jutsu inte en projektil som svansdjurskulan så tydligt på grund av min idé om vem som skapade rasengan kan man säga att ashra inte skapade rasengan, minato gjorde bara som hur man kan säga att minato inte skapade rasen-shuriken, gjorde Naruto.

tydligt kan man kalla ashras rasengan som jutsu rasen-hado eller ashras rasengan som boruto försvinnande rasengan en rasengan men en projektiltyp jutsu precis som hans ashras kurama-läge!