Anonim

Avatar The Last Airbender Trailer

I avknoppningen av Avatar den sista luftbändaren, Avatar: The Legend of Korra, vi lär oss under andra säsongen att böjningen är en gåva från Lion-sköldpaddorna.

Men under säsong 3 finns det nya airbenders på grund av Harmonic Convergence.

Varför finns det då inte nya vatten / eld / jordböjningar?

3
  • Hur är vi säkra på att det inte finns? Nya vatten / eld / jordböjare skulle vara intressanta, men är knappast lika spektakulära som nya luftböjare.
  • Det fanns vattenböjare som inte var en del av norra eller södra vattenriken (träskvattenböjare). Air benders härstamning kan vara levande platser förutom lufttemplen. Det finns förmodligen andra otränade böjar som bor många platser. Nu har de en tränare som utbildats i lufttemplet för att träna dem rätt.
  • @cmd Ja, vi vet att i "The Last Airbender" finns andra vattenböjare. Men i "The Legend of Korra" finns det vissa människor som inte hade böjarna när de föddes och börjar bli airbenders under "Harmonic Convergence".

Med Raava och Vaatu kan ljus och mörker inte existera utan den andra. De kan besegra varandra, men de besegrade kommer att uppstå från segern.

Harmonisk konvergens är där andlig energi förstärks och, som nämnts av Lejonsköldpaddan som pratade med Aang, "före tiden för Avataren böjde vi inte elementen utan energin i oss själva" vilket tyder på att böjning är en typ av energi.

Eftersom denna energi verkar mycket kompatibel med andsenergi, vilket visas av Wans förmåga att böja alla fyra elementen på grund av hans samband med Raava, vore det vettigt för Harmonic Convergence att förstärka den böjande energin över hela världen.

Som Barry nämnde var det en stor obalans bland nationerna. Eftersom elementen, som ljus och mörkt, inte kan existera utan varandra, är det naturligt att luftböjningar dyker upp från de andra tre nationerna för att hjälpa till att återbalansera världen.

De andra tre elementen existerar redan och behöver inte en ombalansering, även om några få människor plötsligt kan ha befunnit sig med nya böjningsförmågor.

Irrelevant Obs: Ledsen för det mycket försenade svaret på det här inlägget, men jag tittar nyligen på denna stack och jag älskar ganska mycket Avatar :)

Harmonisk konvergens ledde till stora förändringar som mer än bara gav en väg mellan de två världarna. Eftersom eldnationen tidigare hade utplånat de flesta luftböjare, var det en stor obalans mellan de fyra nationerna. Det fanns en naturlig återbalansering som inträffade som ett resultat av harmonisk konvergens som ledde till en uppvaknande endast för luftböjare. Eftersom Korra sa att det var så här världen skulle vara, skulle en god anledning vara att den andliga energin hjälper till att hålla en balans mellan de fyra nationerna och böjningstyperna.

När korra slog kaosandan uppnåddes energin från den och väckte historien om icke-böjare, men det enda skälet till att vi inte ser detta hända med andra typer av böjningar är att det är naturligt för senblomstrande men det finns inte många luftböjare som varför luftbockarna är de enda som förverkligas