Anonim

Arcade Fire - \ "Afterlife \" - Live vid YouTube Music Awards (YTMA)

Efter Hokage den tredje tog armarna behövde Orochimaru en ny kropp för sig själv. Senare, strax innan Sasuke dödade honom, avvisade denna kropp honom, så han ville ta Sasukes-kroppen som sin nya värd.
I sin kamp mot Sasuke överger han sin kropp och framstår som en enorm orm. Och här är frågan: Behöver Orochimaru alls en värd och varför? Eller kan han stanna som en orm längre tid?

1
  • ohh jag önskar att jag kunde förstöra det här!

Kommer du ihåg när Orochimaru upptäcktes av den tredje Hokagen medan han experimenterade med människor1? Det är vad han undersökte: en teknik för odödlighet.

Det heter 不 屍 転 生 (Fushi Tensei) eller bokstavligen Living Corpse Reinkarnation och låter Orochimaru överföra sin själ till hans bytes kropp och ta den i besittning.

Han undersöker detta eftersom han som han säger vill lära sig alla befintliga tekniker, men eftersom det är omöjligt för en person med normal livslängd utvecklar han denna teknik för att få mer tid.

Problemet med denna teknik är att varje värd varar i cirka 3 år, så han måste hitta en annan efter det. Om han kunde hitta en perfekt behållare kunde han stanna i den under en hel livstid, men han skulle behöva hitta en annan igen när som helst efter det.

1: Kapitel 122 i Naruto, volym 14

5
  • Så han skulle kunna stanna utan värd?
  • @looper Jag har inga hårda bevis för det, men jag tvivlar på det. Jag kan leta efter mer info om du vill, men jag är inte säker på att det finns något kanon (men inte säker på att det inte finns det heller).
  • Jag antar att det är bra :). Kanske hittar jag något nytt när jag läser de nyare kapitlen.
  • @looper Ok, senare ska jag söka igen. Om jag hittar något kommer jag att meddela dig.
  • Men även om han kunde stanna orm för alltid, vad är poängen med det? Han vill bemästra jitsu men utan armar kan han inte. Det är anmärkningsvärt att notera att när han kämpar mot Sasuke förolämpar Sasuke honom genom att säga, "Titta på vad du har blivit. Varför skulle jag låta dig bo i mig?" Han är en styggelse utan armar.

Om du förstår det korrekt kan Orochimaru stanna kvar i sin ormform under en längre tid. Men att stanna kvar i den formen har många nackdelar, eftersom han inte kan använda någon av sina jutsu (inga händer). Eftersom hans mål är att behärska all jutsu i denna värld är det mycket obekvämt för honom att stanna kvar i det tillståndet.