Anonim

Varför Boruto behöver förlora för Kawaki !!!

Nästan alla Ninja-tyg (mestadels Jounin och chunin-redskap) har Uzumaki-klanen (röd-virvlande cirkelformad spiral) på ryggen och jag har undrat varför ett tag nu.

Klansybolen kan ses på axlarna och baksidan av Jonin Flak-jackan.

Eftersom Uchiha- och Senjuu-klanen grundade det dolda bladet skulle man förvänta sig att åtminstone en av dessa klansymboler skulle vara varumärket för det dolda bladet eller kanske till och med en kombination av symbolen för två klaner.

Men snarare valde de en klan som är ansluten till virvlarnas land för att vara deras symbol? Vad var resonemanget bakom detta.

Uzumaki, som var ättling till Asura tsutsuki, delade också avlägset blodförhållande med Senju-klanen. Genom åren behöll Uzumaki och Senju nära band, med medlemmar som ibland gifte sig mellan klaner, som med Hashirama Senju och Mito Uzumaki. Efter grundandet av Konohagakure i slutet av den stridande statstiden valde Senju att symbolisera deras klans vänskap genom att lägga till Uzumakis emblem i Konohas flakjackor. Konoha och Uzumakis egen Uzushiogakure förblev nära allierade under de följande decennierna, med Uzumaki som f injutsu (bland annat) till Konoha när det fanns behov.

Wiki