Anonim

ROBOPLOW

När Naruto frågades av Killer Bee: "Vad använder förseglingstekniken för att innehålla Nine-Tails?", Sa Naruto att det är "Four Element Seal". I gengäld sa Killer Bee att förseglingstekniken som används för att innehålla åtta-svansar är "Iron Fist Seal". Nu vill jag veta vilka andra förseglingstekniker som innehåller det andra Tailed Beast.

Hittills har vi följande:

Nine-Tails: Four Element Eight-Tails: Iron Fist 
3
  • P.S .: Jag lade till ett pris för ett svar som gör utökad forskning om denna fråga.
  • Att lägga till en bounty spelar ingen roll, för det finns inget som nämns i mangan. Så om inte någon gör dem, så är det de två du kommer att ha under en tid.
  • Även om det nämns ingenting i mangan, Jag vill ha svar som från @Happy som gjort omfattande forskning om frågan. Du kan dock fortfarande svara på frågan om de "icke släppta episoderna" nämner något om dessa förseglingstekniker.

+50

Detta svar är baserat på händelser fram till kapitel 644.

Följande tekniker har använts för att försegla Tailed Beasts.

  • Hakke no Fūin Shiki (åtta trigrams tätningsstil) används av Namikaze Minato för att försegla yang-Kurama (Kyuubi) till spädbarn Naruto (och yin-Kurama i sig själv).
  • Tekkō Fūin (Iron Armor Seal) används för att försegla Gyūki (Hachibi) i Bee (och Fukai, den tidigare Hachibi jinchuriki).
  • Fūinjutsu: Genryū Kyūfūjin (förseglingsteknik: Phantom Dragons Nine Consuming Seals) används av Akatsuki-medlemmar för att (extrahera och) försegla deras fångade biju i Gedō Mazō.
  • Namnlösa Fūinjutsu används av Chiyo för att fästa Shukaku (Ichibi) på Gaaras ofödda kropp. Samma teknik användes förmodligen för att fästa Shukaku till de två föregående jinchuriki.
  • Tät-svans förseglingsteknik används av Uchiha Obito för att försegla Juubi i sig själv.
  • Okänt Fūinjutsu används av Uchiha Obito för att återförsluta olika biju i deras återuppväckta före detta jinchuriki.
  • Kohaku no Jōhei bijū fūin (Amber Purifying Pot Tailed-beast tätning) används av den tredje Raikage för att försegla Hachibi i Kohaku no Jōhei.

Andra jinchurikier fick antagligen sina biju genom någon av ovanstående tekniker, eller andra ännu ej avslöjade tekniker.

Det finns inte mycket bevis, direkt eller omständigt, som tyder på någon form av "kompatibilitetskrav" mellan en biju och dess förseglingsteknik, eller med andra ord, det låter troligt att en biju kan förseglas med mer än en teknik, och samma förseglingsteknik kan användas för att försegla olika biju (som framgår av exemplen ovan).

5
  • Mycket bra svar! Glad att se att du fortfarande lever :)
  • 2 Verkligen ett bra svar, men ändå uppfyller min nyfikenhet inte. Ändå förtjänar du att få skönheten än det andra svaret eftersom du tydligt har gjort omfattande undersökningar. Men innan jag tilldelar belöningen, kan du hänvisa till ditt svar speciellt förseglingstekniken som används av tredje Raikage för att försegla Hachibi i Kohaku no Jōhei. PS: Jag visste aldrig om Amber Purifying Pot Tailed-beast tätning så tack för det.
  • 1 Visst, jag kommer att lägga till referenserna inom kort. Förresten har jag lagt till ungefär lika mycket information som för närvarande finns (tror jag). För att tillfredsställa din nyfikenhet ytterligare måste du kontakta Kishimoto-sama. :)
  • Jag vet inte heller om det är möjligt att tilldela belöningen innan tiden tar slut, men jag rekommenderar att du väntar tills tiden är ute, eftersom du kanske får ett ännu bättre svar!
  • Om jag inte har fel använde Minato två slags tätningar.

Det finns ingen specifik förseglingsteknik för varje svansdjur. I striden med mördaren B uppgav B att Iron Fist-förseglingen är av lägre kvalitet än Four Element-förseglingen. B ifrågasatte helt enkelt kvaliteten på Narutos tätning. B uppgav också att Narutos tätning var mycket mer hållbar jämfört med Iron Fist-tätningen.

B: s tätning är av lägre kvalitet och är därför lättare att bryta. I anime verkade det som att Five Element Unseal var tillräckligt stark för att bryta B: s tätning. Narutos tätning är av högre kvalitet så det är svårare att bryta men det är också mycket svårare att skapa.

Det spelar ingen roll vilken försegling du använder så länge den är tillräckligt stark för att försegla Tailed Beast.

1
  • 2 men det var inte hans fråga. Han vill veta (som jag) om förseglingsteknikerna för de andra svansdjuren och jinchuriki har nämnts i mangan. Skulle vara en intressant studie .. :)