Anonim

J Dilla - It's Your World (Redigera läxor)

I slutet av varje avsnitt finns en förhandsvisning av nästa avsnitt. Det spelar också i början av avsnitt 15 av det nya Fairy Tail 2014, jag tror att det gör det till avsnitt 190 i den totala körningen.

Vad är låten som spelas när de förhandsgranskar nästa avsnitt?

Spåret som du hänvisar till är lite oklart.

Förhandsgranskningsmusiken före 2014 skiljer sig från förhandsgranskningsmusiken 2014+ och musiken på mycket början av 2014 avsnitt 15 (spåret innan själva temalåten) skiljer sig från dessa två.

Men jag märker att spåret som spelas omedelbart efter temalåten i avsnitt 15 i 2014 är densamma som den som spelas under förhandsgranskningarna 2014+.

Om det här är det spår som du hänvisar till är namnet på låten

'Fairy Tail Main Theme 2014 (FAIRY TAIL 2014)'

(Katakana som Romaji är "mein teimu" dvs "huvudtema").

Det är spår 1 på skiva 1 i albumet "Fairy Tail Sound Collection" av Yasuharu Takanashi (det femte ursprungliga soundtracket för Fairy Tail om du inte räknar filmens soundtrack).

Jag tror att jag har lämnat tillräckligt med information för att du ska kunna leta upp spåret. Jag tvekar att länka till en Youtube-video eftersom jag har märkt att Fairy Tail OST-videor tas bort på grund av upphovsrättsintrång mycket snabbt och ofta så jag vill inte tillhandahålla en ogiltig länk.

1
  • Detta var verkligen spåret jag letade efter, och för tillfället hittade jag en YouTube-video som fungerar (även om mycket av det verkligen har tagits ner) Tack