Anonim

10 gånger Dragon Ball-skurkar vann strider och fem gånger de förstördes

I en Dragon Ball Heroes-animation ses Goku, Trunks, Vegeta och Cooler slåss mot saiyan som kommer att bli den dåliga killen i den nya Dragon Ball Heroes-anime. Är Cooler en "bra kille" i Dragon Ball Heroes?

1
  • Det är väl möjligt men vi kommer inte att vara säkra på det förrän det kommer ut. Det är sannolikt att Frieza ingår i turneringen, eftersom Cooler är mycket lik honom och har samma omvandling. Också han ogillar inte sajianerna, så det kan vara en anledning till att han har gått med i kampen.

Svaret på din fråga skulle sannolikt vara ett Nej. Cooler är en antagonist och är en karaktär som vill utrota Saiyans precis som Freiza. Det finns absolut ingen anledning för honom att vända sig "Bra", som det skulle innebära, skulle Cooler vara villig att bekämpa Frieza för att skydda Goku och resten av Saiyans, vilket inte är vettigt. Cooler hatar verkligen Frieza och skulle förstöra honom om han hade chansen. Du kan jämföra det med ett förhållande mellan Early Vegeta och Goku, där Vegeta skulle förstöra Goku själv om han kunde men du skulle inte nödvändigtvis se honom gå med i en ärkefiende som Frieza och hjälpa honom att besegra Goku.

Jag tror att precis som Dragon Ball Fighter Z och även i maktens turnering har Cooler möjligen gått ihop med Saiyans för att ta ut ett ännu större hot.