Anonim

Yom Kippur 2014, ett avgränsningsdatum i Guds tidslinje av profeten Neville Johnson

De har nämnt detta tidigare men jag är förvirrad nu eftersom Marley säger att de måste vara mer avancerade än de andra nationerna. Så finns det andra länder där som modern teknik? Och skulle det vara länder i vår värld?

1
  • Om du läser mangan, fortsätt sedan några kapitel. Du kommer att kunna ta reda på svaret på din fråga :) Jag vet inte om andra men jag tror att du inte vill skämma bort dig själv med tanke på att "den här andra nationen" har något att göra med ett huvud karaktär.

Spoiler!

I mangan är Marley [det län som Erens far kom från och de andra titanväxlarna] en annan nation i denna manga också en asiatisk nation från vilken Mikasas förfäder kommer från, Hizuru. Hittills är detta ett alternativt universum till detta, så är det inte riktigt vår jord eller våra länder. Det finns också andra nationer, men de viktigaste nationerna som verkar vara allas fiende skulle vara Marley. Marley har försökt och har styrt eller styr för närvarande andra nationer. Hizuru går med Paladis / Palaris [ön där berättelsen äger rum]. Wikipedia-länken har resten av berättelsen. Jag är redo att uppdatera med mangan, och Wikipedia har det ganska mycket rätt https://en.m.wikipedia.org/wiki/Attack_on_Titan